Închide meniul

Andrea Mandorlini, mulţumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Vreau să felicit toată echipa”. Pe cine a remarcat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 0:05

Andrea Mandorlini, mulţumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Vreau să felicit toată echipa. Pe cine a remarcat

Andrea Mandorlini, mulţumit după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Andrea Mandorlini, pe bancă la un meci al lui CFR Cluj/ Profimedia Images

Andrea Mandorlini s-a arătat mulţumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. El şi-a felicitat echipa pentru prestaţie şi a avut şi doi remarcaţi, Yeboah şi Kresic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini a punctat că echipa lui ar fi trebuit să aibă mai multă luciditate la finalizare.

Andrea Mandorlini, mulţumit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Vreau să felicit toată echipa”

Suntem mulţumiţi, a fost o partidă dificilă.

A trebuit să schimb mulţi jucători din cauza oboselii. Vreau să felicit toată echipa. Era dificil după partida de Conference League.

Puteam să câştigăm şi noi, şi ei, au avut şi ei ocazii mari, am avut şi noi ocazii mari.

Reclamă

Aţi văzut şi voi cât de greu este, Farul a pierdut astăzi, aşa că sunt mulţumit cu acest punct.

Am făcut lucruri bune în acest meci, ne-am creat multe situaţii de gol, dar ar fi trebuit să fim mai lucizi la finalizare.

Yeboah, Kresic au jucat foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Doream să câştigăm, dar trebuie să fim mulţumiţi cu acest egal.

Konoplyanka se antrenează cu noi, cred că va fi cu noi în lot (n.r. cu Adana), e tot mai bine de la zi la zi.

De mâine începem să pregătim meciul cu Adana, e un infern acolo. Contează cel mai mult să ne recuperăm pentru Adana, după aceea urmează meciul cu Steaua (n.r.: FCSB).

E o perioadă de transferuri, pot veni sau pot pleca jucători, nouă, antrenorilor, nu ne rămâne decât să ne adaptăm, nu avem ce face”, a declarat Andrea Mandorlini pentru digisport.ro după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Reghecampf a smuls o remiză la debut

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, în etapa a 3-a a Ligii 1. Aflat la debut în noul său mandat pe banca echipei din Bănie, Laurenţiu Reghecampf a smuls o remiză. Meciul a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Universitatea Craiova a trecut rapid în avantaj. În minutul 10, Alexandru Mitriţă a centrat perfect în interiorul careului, iar Creţu a îndeplinit o simplă formalitate şi a împins minge în poartă. Până la pauză, jucătorii lui Mandorlini au reuşit să restabilească egalitatea. Yeboah a marcat, cu o execuţie spectaculoasă, în minutul 39. Ardelenii au rămas în atac şi Nicuşor Bancu a fost „eroul” oltenilor. A scos de două ori mingea de pe linia porţii la aceeaşi fază.

Laurenţiu Reghecampf putea fi extrem de inspirat la debut. L-a trimis pe teren pe Jovan Markovic, iar atacantul oltenilor îşi putea trece imediat numele pe tabelă. Sava a intervenit salvator şi a respins mingea în bară. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Mai avem de muncă. Nu am fost atenţi când am avut ocazii mari”

Laurenţiu Reghecampf a obţinut o remiză la meciul de debut pe banca Universităţii Craiova. După meci, Reghe a vorbit despre ocaziile mari pe care le-a avut echipa lui.

Noul antrenor al Universităţii Craiova a comentat şi ratarea uriaşă a lui Andrei Ivan, care nu a putut înscrie cu poarta goală.

A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace. Din păcate noi nu am fost atenţi când am avut ocazii mari. Bine, au avut şi ei ocazii, cred că rezultatul e echitabil.

Mai avem de muncă. Calitate există, le vom regla încet, pas cu pas (n.r.: aspectele care nu sunt pozitive).

(n.r.: despre ratarea lui Andrei Ivan) Se întâmplă. Şi noi am văzut gol. Dacă era mai atent vedea că portarul e la pământ şi trăgea altfel.

Şi Işfan va avea încrederea mea.

Nu este vorba de Laurenţiu Reghecampf, este vorba despre Universitatea Craiova. Întotdeauna la Craiova s-a dorit o echipă agresivă, care îşi creează ocazii.

Avem jucători pentru asta, se întoarce Baiaram, se întoarce Koljic, mai vrem un jucător. Trebuie să aducem jucători cu calitate mai mare decât ce avem acum, am avut discuţii cu patronul.

(n.r.: despre Alex Mitriţă) Echipa nu înseamnă numai Alex Mitriţă, într-adevăr, el are calitate individuală foarte mare. Toţi jucătorii trebuie să îşi aducă aportul ca să avem rezultate.

Mi-aş fi dorit ca şi echipa noastră să joace în cupele europene. E un sentiment aparte, să joci din 3 în 3 zile nu e uşor.

Mi-aş dori ca toate echipele să se califice şi ar fi minunat ca 2 echipe să fie în grupe”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru digisport.ro după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și