Închide meniul

Andrei Cordea, tiradă la adresa arbitrajului din FCSB – Farul: „Și-au bătut joc de noi, avem VAR degeaba în Liga 1!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 21:49

Andrei Cordea, tiradă la adresa arbitrajului din FCSB – Farul: Și-au bătut joc de noi, avem VAR degeaba în Liga 1!”

Andrei Cordea, tiradă la adresa arbitrajului din FCSB - Farul

Andrei Cordea / Hepta

Andrei Cordea, tiradă la adresa arbitrajului din FCSB – Farul. Extrema roș-albastră a fost revoltată de modul în care a condus meciul brigada lui Horațiu Feșnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși FCSB a condus cu 2-1, Farul a revenit senzațional în ultimele minute și a plecat cu toate cele 3 puncte de pe Arena Națională.

Andrei Cordea, tiradă la adresa arbitrajului din FCSB – Farul: „Și-au bătut joc de noi, avem VAR degeaba în Liga 1!

„Nici nu știu ce să mai zic, cred că am controlat jocul. Am fost echipa cu ocaziile, dar ne-am jucat cu ele la final. Păcat că în Liga 1 avem VAR degeaba. Alibec l-a faultat pe Tamm când a scăpat, nu știu de ce nu s-a întors faza. Nu am mai trăit niciodată așa ceva și îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm pentru că aveam meciul în mână și eram favoriți.

Din păcate și-au bătut joc de noi astăzi arbitrii. Nici nu știu ce să mai zic, din două faze am pierdut meciul. De acum vom merge la Cluj să câștigăm, sa fim 100% și sunt convins că vom obține cele 3 puncte.

Pintili este alături de noi, ne ajută foarte mult. Normal că ne-am dori să ne dea indicații în timpul meciului pentru că el își dă sufletul la antrenament și încearcă să ne învețe ce a făcut el în fotbal”, a declarat Andrei Cordea la finalul meciului.

Reclamă

Grație acestei victorii, Farul revine pe primul loc în Liga 1, cel puțin temporar, cu 48 de puncte. FCSB ocupă locul 4, cu 41 de puncte.

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3: „După eliminarea lui Dawa, le-am spus colegilor că-i batem! Nu am mai trăit așa ceva de mult timp!”

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3. Atacantul constănțenilor a avut o nouă evoluție foarte bună.

Atacantul de la Farul a înscris senzațional din lovitură liberă și a fost decisiv în eliminarea lui Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului, Alibec a explicat că nu a mai trăit de mult timp o asemenea bucurie și i-a felicitat pe colegii săi.

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră.

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec după meci.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și