Închide meniul

Andrei Ivan, prima reacţie despre plecarea lui Mirel Rădoi. Ce a declarat după ce a fost titular în CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2022, 23:01

Andrei Ivan, prima reacţie despre plecarea lui Mirel Rădoi. Ce a declarat după ce a fost titular în CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1

Andrei Ivan, prima reacţie despre plecarea lui Mirel Rădoi

Andrei Ivan l-a îmbrăţişat pe Mirel Rădoi / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Ivan a avut prima reacţie despre plecarea lui Mirel Rădoi. Atacantul în vârstă de 25 de ani, care a fost scos din lot de fostul antrenor al Universităţii Craiova, a fost titular în victoria cu CS Mioveni, scor 1-0, din etapa a 20-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a dezvăluit că nu şi-a dorit ca Rădoi să îşi dea demisia şi chiar i-a cerut să rămână la echipă. Golgheterul alb-albaştrilor a evitat să comenteze zvonurile că Laurenţiu Reghecampf este aproape de o revenire în Bănie.

Andrei Ivan, prima reacţie despre plecarea lui Mirel Rădoi

O primă repriză bună făcută de noi. În a doua repriză ne-am văzut cu 1-0 pe tabelă şi am încercat să nu mai riscăm. Putea să ne coste. Probabil nu intrăm concentraţi în a doua repriză, aşa a fost şi meciul trecut. Sperăm să reglăm totul.

O victorie muncită de toată echipa, suntem bucuroşi şi sperăm ca etapa viitoare să câştigăm. N-am făcut un meci wow, dar vrea să joc din ce în ce mai bine şi să fiu Andrei Ivan care am fost şi în trecut. Nu vreau să comentez, ştiu doar eu şi familia mea. Vreau să trec peste ce a fost.

Ne-a surprins pe toţi din vestiar (n.r. plecarea lui Mirel Rădoi), am vorbit cu Mister şi l-am rugat să rămână toată echipa. Asta a fost decizia dânsului. Nu avem ce să facem. A fost decizia lui Mister, nu am avut ce să comentez. Contează că m-a adus înapoi şi m-a băgat în echipă.

Reclamă

Sperăm să câştigăm cu cei de la Chindia şi apoi să intrăm în vacanţă. Nu am vorbit, momentan este Dragoş Bon. Acum ne este bine cu dânsul şi vedem pe viitor ce va fi. Sincer nu vreau să comentez (n.r. despre Laurenţiu Reghecampf), este la altă echipă şi nu vreau să comentez„, a declarat Andrei Ivan la digisport.ro.

Universitattea Craiova a fost salvată de golul marcat de George Cîmpanu, în minutul 41. Oltenii au făcut o a doua repriză de coşmar la Mioveni. Gazdele au avut două şanse mari de a restabili egalitatea. Pe final, jucătorii din Bănie au tras de timp şi au reuşit să plece cu cele trei puncte.

Alb-albaştrii au pus capăt seriei de trei meciuri fără victorie în Liga 1. Au obţinut a 10-a victorie stagională şi au urcat, cel puţin până la finalul etapei, pe locul 4 în Liga 1. Au cu un punct mai mult decât Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, acord de principiu cu Mihai Rotaru

Laurenţiu Reghecampf ar fi ajuns la un acord de principiu cu Mihai Rotaru pentru revenirea la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii din Azerbaidjan, care au dezvăluit că “Reghe” e gata să îşi rezilieze contractul cu Neftchi Baku.

Reghecampf a plecat din Bănie în luna iunie a acestui an. Avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar s-a înţeles cu Rotaru să încaseze numai 180.000 de euro. În 38 de meciuri pe banca oltenilor, Laurenţiu Reghecampf a înregistrat 22 de victorii, 6 remize şi 10 înfrângeri.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf îşi doreşte să revină în România şi ar fi ajuns la un acord de principiu cu Universitatea Craiova. “Se va întoarce la fostul său club”, anunţă sursa citată.

“Reghe” a pierdut ultimele două meciuri oficiale. A fost învinsă în campionat de Qarabag (0-4) şi a cedat la limită cu Zira (0-1), în Cupa Azerbaidjanului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și