Închide meniul

Andrei Miron, sfaturi pentru jucătorii de la FCSB după ce a fost dat afară de Gigi Becali: „La fiecare greşeală eşti expus!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:00

Andrei Miron, sfaturi pentru jucătorii de la FCSB după ce a fost dat afară de Gigi Becali: „La fiecare greşeală eşti expus!

Andrei Miron, sfaturi pentru jucătorii de la FCSB, după ce a fost dat afară de Gigi Becali

Andrei Miron, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Andrei Miron a fost dat afară de la FCSB de către Gigi Becali, şi a oferit declaraţii despre perioada petrecută la clubul bucureştean. Fundaşul le oferă sfaturi jucătorilor roş-albaştrii, care în mod iminent ajung să fie taxaţi de patronul echipei în spaţiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea de la FCSB, Andrei Miron a semnat cu Hapoel Haifa, însă s-a despărţit de clubul din Israel după doar trei luni. Fundaşul a revenit în Liga 1, unde a semnat cu U Cluj, echipă la care va putea debuta după încheierea pauzei competiţionale de iarnă.

Andrei Miron, dezvălurii după plecarea de la FCSB. Ce spune despre Gigi Becali

Andrei Miron nu regretă perioada petrecută la FCSB, declarând faptul că reuşise să formeze o pereche bună cu Iulian Cristea în centrul apărării.

Fundaşul lui U Cluj le-a transmis jucătorilor roş-albaştrii să nu se lase afectaţi de criticile lui Gigi Becali, deoarece la o echipă precum FCSB este mereu presiune. Miron susţine că a putut face faţă perioadei petrecute în tricoul bucureştenilor cu ajutorul experienţei acumulate de-a lungul carierei.

„A fost o perioadă frumoasă. Am trăit multe momente frumoase, altele mai puţin frumoase. E o echipă foarte bună şi înveţi foarte multe lucruri. Joci cu fotbalişti de mare calitate lângă tine, e o experienţă utilă pentru oricine.

Reclamă

Trebuie să fii conştient, când te duci acolo, că la fiecare greşeală eşti expus. E clar că la Steaua este presiune din partea presei, din partea conducerii, pentru că mereu se caută performanţă. Pentru fundaşi e şi mai greu. Pentru că e un club care joacă mereu ofensiv și ești expus în duelurile 1 contra 1, iar dacă ai valoare trebuie să te descurci în astfel de momente.

Cred că în ultima perioadă s-au descurcat fundașii de la FCSB. Ținând cont că revine și Cristea, nu o să mai fie probleme în zona centrală. Iulian și cu mine reușiserăm să formăm un cuplu bun. Am jucat mult împreună și se vedea. Dar s-a terminat.

N-am discutat niciodată cu Gigi Becali faţă în faţă. Dânsul mereu critică. Unii jucători sunt afectaţi, alţii nu. Eu sunt genul care nu se lasă afectat. Când te duci la Steaua (n.r. FCSB), e imposibil să joci 50 de meciuri bune.

Reclamă 4 / 0/3

O să mai fie şi meciuri în care nu poţi juca OK, trebuie să te aştepţi la critici, să treci peste ele şi să demonstrezi că meriţi locul acolo.

Pe mine m-a ajutat mult experienţa FCSB, acum am 28 de ani şi încă pot progresa. Am nevoie de ritm, apoi voi arăta de ce sunt capabil”, a declarat Andrei Miron, pentru gsp.ro.

Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract

Fundaşul dorit de Gigi Becali este liber de contract. Fost campion cu CFR Cluj, Cestor a fost unul dintre fundaşii pe care Gigi Becali i-a dorit în trecut la FCSB.

Mai mult, Becali a spus că a greşit că s-a luat după Mihai Stoica şi a ratat transferurile lui Andrei Burcă şi Mike Cestor, jucători ce au făcut istorie la CFR Cluj.

„Clubul nostru și fotbalistul Mike Cestor au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Fundașul central congolez a îmbrăcat tricoul alb-violet în 17 partide, în toate competițiile. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în activitatea profesională”, este comunicatul oficial emis de FC Argeș.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și