Închide meniul

Andrei Nicolescu, reacţie tranşantă despre situaţia de la Dinamo: „E ireal! Vrem doar să fim arbitraţi corect!”

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 19:33

Reclamă
Andrei Nicolescu, reacţie tranşantă despre situaţia de la Dinamo: „E ireal! Vrem doar să fim arbitraţi corect!

Andrei Nicolescu, reacţie tranşantă despre situaţia de la Dinamo

Andrei Nicolescu / AS.ro

Andrei Nicolescu a avut o reacţie tranşantă, despre situaţia de la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” s-a declarat revoltat de arbitrajul din partida cu Petrolul. Acesta a dezvăluit că a trimis o scrisoare către FRF, prin care a cerut ca trupa din Ştefan cel Mare să aibă parte de un arbitraj corect, însă aceasta a fost ignorată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este pe penultimul loc din Liga 1, loc direct retrogradabil. „Câinii” au fost egalaţi dramatic de Petrolul, în ultima etapă, după un penalty primit de „lupi” în prelungirile partidei.

Andrei Nicolescu, reacţie tranşantă despre situaţia de la Dinamo

Andrei Nicolescu a răbufnit şi a avut un discurs tăios despre arbitrajul din meciurile lui Dinamo. Acesta a transmis că în meciul cu Petrolul, înainte de faza pentru care s-a dictat penalty în favoarea „lupilor”, a avut loc un fault în atac, pe care arbitrul nu l-a sancţionat.

Nicolescu a mai transmis că au fost numeroase greşeli de arbitraj în defavoarea lui Dinamo, în acest sezon.

„O decizie controversată în care în decurs de câteva zeci de secunde s-au analizat în defavoarea noastră astea trei momente foarte importante. Ofsaid, fault în atac și apoi un potențiat penalty. Ca să nu mai vorbesc că 40 de secunde înainte s-a dictat un ofsaid care nu există la Amzăr în atac. La nivelul ăsta în minutul 93 nu poți să ignori toate aceste elemente.

Reclamă

Noi am trimis o scrisoare deschisă, un memoriu oficial, dar am fost ignorați. Mai mult de atât nu putem să facem. Doar acest semnal de alarmă. Se întâmplă, se întâmplau și acum văd că revin. După perioada decembrie am crezut că s-au oprit, nu vrem decât normalitate. Vrem doar să fim arbitrați corect și deciziile luate cu responsabilitate.

Mi se pare ireal că la o asemenea fază nu s-a discutat nici măcar o secundă faultul în atac a lui Huja la Josue, care e cel puțin la fel de evident ca al presupusul fault al lui Amzăr la Musi. Problema este că în această competiție noi suntem dezavantajați în mod constant. O dată decizia cu spectatorii, acum cu deciziile astea controversate. Nu știu asta cred că este a 17-a decizie controversată care se ia împotriva lui Dinamo.

E clar că jucătorii sunt foarte frustrați de astfel de analize ale unor specialiști în arbitraj care ar trebui să fie mult mai atente și mai echilibrate”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„I-am scris lui Vassaras” Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul

Andrei Nicolescu a luat foc după penalty-ul care a decis meciul cu Petrolul! „Câinii” au fost egalaţi în minutul 90+13 al meciului cu Petrolul, după ce Grozav a transformat un penalty controversat.

“Într-o decizie atât de importantă trebuie analizat contextul în care s-a produs acea fază. Se fluieră offside în atacul nostru la Amzăr şi nu este offside. Apoi ajungem la faza din careul nostru.

Se analizează la VAR şi nu este offside. Chiar dacă nu se trag liniile, se vede pe stop cadru cum jucătorul de la Petrolul este clar în afara jocului. Şi acolo este offside. După care este împins de către Huja şi este fault în atac.

Adică nu poţi să analizezi o fază de penalty în două secunde fără să vezi fault în atac. Penalty-ul, ce să mai comentez? Nu mai e nimic de comentat. Nu e sub nicio formă, alunecă.

Vrem să fim respectaţi şi se pare că nu suntem. Trăim cu imaginea acelui Dinamo de care lumea se temea că Dinamo face şi drege, aranjează. Trăim acea imagine, dar oameni buni, Dinamo este altceva acum. Reveniţi-vă…

Toată lumea declară ceva frumos, dar se iau decizii împotriva lui Dinamo. Atât timp cât noi ne-am exprimat public şi oficial opinia şi suntem ignoraţi, singura şansă este ca în presă să se creeze această discuţie”, a spus Andrei Nicolescu la fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și