Închide meniul

Anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu, după ce s-a accidentat în FCSB – Farul 2-1! „Perla” lui Gigi Becali ar putea rata derby-ul cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 16:44

Reclamă
Anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu, după ce s-a accidentat în FCSB – Farul 2-1! „Perla lui Gigi Becali ar putea rata derby-ul cu Rapid

Care este situaţia lui Octavian Popescu, după ce s-a accidentat în FCSB - Farul 2-1

Octavian Popescu, în duelul dintre FCSB şi Farul/ Hepta

S-a aflat care este situaţia lui Octavian Popescu, după ce s-a accidentat în derby-ul dintre FCSB şi Farul, scor 2-1, în etapa a patra de play-off. Gheorghe Mustaţă a anunţat că decarulului roş-albaştrilor i-a recidivat accidentarea suferită la echipa naţională, în partida cu Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a revenit în primul 11 al FCSB-ului, în duelul cu Farul, după două runde de indisponibilitate. Acesta n-a rezistat până la final în derby-ul de pe Arena Naţională, şi a ieşit accidentat în minutul 66 al confruntării.

Anunţ despre situaţia lui Octavian Popescu, după ce s-a accidentat în FCSB – Farul 2-1

Gheorghe Mustaţă a anunţat că Octavian Popescu „s-a rupt” din nou, şi este incert pentru duelul „de foc” cu Rapid, din runda viitoare. Liderul galeriei roş-albastre susţine că, cel mai probabil, accidentarea suferită de Tavi Popescu la echipa naţională, în meciul cu Belarus, a recidivat.

S-a rupt din nou Octavian Popescu și e nevoie de toți jucătorii acolo. E posibil să-i fi recidivat acea entorsă la picior”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru fanatik.ro.

De asemenea, liderul galeriei FCSB-ului s-a mai declarat extrem de fericit de victoria roş-albaştrilor cu Farul. Acesta a dezvăluit că succesul menţine echipa lui Elias Charalambous în lupta pentru titlu.

Reclamă

„Băieții s-au mobilizat foarte bine, au tras foarte bine de rezultat, s-au închis foarte bine la 2-1. Cu toate că au mai fost câteva ratări și din partea Farului și din partea noastră. Important este că a ieșit exact ce ne doream noi. Cele trei puncte pentru a mai avea șanse la campionat. Farul dacă făcea vreun egal sau ne bătea aseară era la revedere campionat”, a mai spus Gheorghe Mustaţă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Elias Charalambous, cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman

Elias Charalambous s-a declarat cucerit de Octavian Popescu şi Florinel Coman la finalul derby-ului FCSB – Farul, scor 2-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a reuşit să câştige primul său meci de pe Arena Naţională.

Cipriotul adus de Gigi Becali pe banca vicecampioanei României i-a lăudat pe jucătorii care au răpus liderul Ligii 1. Tavi Popescu, cel care a scos penalty-ul din care Andrea Compagno a deschis scorul, a fost remarcatul lui Charalambous. Şi Florinel Coman, marcator pentru a treia etapă la rând, a fost felicitat de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie importantă pentru noi. A fost foarte bine că am câştigat poate împotriva celui mai dificil adversar. Sunt trei puncte care ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Vreau să le mulţumesc şi fanilor. A fost o atmosferă incredibilă. Vreau să împart această victorie cu ei.

Acesta e stilul meu (n.r. că este agitat pe margine). V-am spus că aşa mă manifest. Avem jucători de calitate. Concentrarea noastră a fost la capacitate maximă. Încercăm să jucăm foarte bine.

Jucătorii s-au antrenat foarte bine, de când am ajuns eu aici. Sunt foarte fericit că sunt membru al acestei echipe. Avem multe puncte pe care trebuie să le îmbunătăţim, dar la atitudine stăm bine.

Cred că toată România a văzut calitatea lui Octavian Popescu. Avem foarte mulţi jucători de calitate. Sunt fericit că sunt antrenorul acestei echipe.

Florinel Coman e un jucător foarte profesionist, de fiecare dată se antrenează foarte bine. Astăzi a fost o muncă din punct de vedere colectivă foarte bună.

Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să ne gândim la această victorie. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci„, a declarat Elias Charalambous, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și