Închide meniul

Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 23:17

Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!

Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Cristiano Bergodi a făcut un anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi. Antrenorul italian a transmis că îi va antrena pe giuleşteni până când va decide conducerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este singura echipă din play-off fără victorie. Giuleştenii au fost învinşi de Sepsi, scor 0-1, după ce Debeljuh a marcat în prelungiri.

Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi

Cristiano Bergodi a tras concluziile, după ce Rapid a fost învinsă şi de Sepsi. Antrenorul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut, mărturisind însă că jucătorii săi nu au fost lucizi, atunci când au avut mari ocazii de a marca.

De asemenea, Bergodi a fost întrebat dacă s-a gândit să plece de la Rapid, dat fiind şi faptul că suporterii i-au cerut demisia. Acesta a dezvăluit că îi va antrena pe giuleşteni, până când va decide conducerea să-l demită.

„Un meci incredibil! Am avut ocazii. În prima repriză, a fost un meci bun, am avut ocazii mari, nu am reuşit să dăm gol. După, ei ne-au taxat. Am avut ocazii şi în a doua repriză, mingea nu a vrut să intre în poartă, Rrahmani a alunecat în faţa porţii. Dezamăgirea e mare.

Reclamă

Aşa sunt rapidiştii, e normal când sunt suporterii supăraţi, se uită doar la rezultat. Dar când nu dai gol şi ceilalţi te taxează…rezultatul era cel mai important, nici măcar o remiză nu era corectă. Ne-am pierdut luciditatea, în ultimul sfert de oră. Dar în prima repriză am făcut un meci bun, dar dacă nu ai sânge rece, e foarte greu.

Băieţii şi-au pierdut puţin încrederea, ratezi ocazii, tot timpul sub presiune. Dezastru. E normal să nu aibă această încredere, dacă dădeam gol la început, ne făceam meciul mai uşor.

Papeau era accidentat. Nu putem vorbi la cald, încercăm să reglăm lucruri, moralul echipei a scăzut mult, nu ţinem din punct de vedere psihologic. Am avut ocazii. Vezi că trece timpul, intri în criză de timp, am pierdut din luciditate şi ne-au taxat la ultima fază.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Vă gândiţi să plecaţi de la Rapid) Sunt antrenor până când clubul decide, ei evaluează. Antrenorul antrenează şi gata! Când joci cu multă presiune, nu e uşor. Eram pregătiţi, echipa a jucat bine.

N-am minge de sticlă, e greu, sunt patru înfrângeri. Vom vedea cum vor fi jucătorii (n.r. la derby-ul cu FCSB). Cel mai greu moment, se poate spune asta”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti

Fanii i-au cerut din nou demisia lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Suporterii nu au mai rezistat şi au început să scandeze împotriva antrenorului italian, după eşecul suferit de giuleşteni cu Sepsi. Marius Şumudică este dorit pe banca trupei de sub Grant.

Rapid este singura echipă din play-off, fără victorie. Giuleştenii au pierdut pe rând cu Farul, Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Sepsi, şi mai au un singur punct avans faţă de locul şase, ocupat de covăsneni.

Pe finalul partidei cu Sepsi, fanii nu au mai suportat şi i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Numele lui Marius Şumudică s-a scandat pe arena din Giuleşti, în special de către fanii de la tribuna a doua.

Marius Şumudică este liber de contract şi au existat zvonuri că ar putea să o preia pe Rapid, după eşecul suferit de giuleşteni, în etapa precedentă, cu CFR Cluj. Dan Şucu l-a reconfirmat însă în funcţie pe Bergodi.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și