Închide meniul

Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 22:43

Reclamă
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti

Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi

Marius Şumudică şi Cristiano Bergodi/ Colaj Profimedia

Fanii i-au cerut din nou demisia lui Cristiano Bergodi, de la Rapid. Suporterii nu au mai rezistat şi au început să scandeze împotriva antrenorului italian, după eşecul suferit de giuleşteni cu Sepsi. Marius Şumudică este dorit pe banca trupei de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără victorie în play-off, suferind a patra înfrângere consecutivă. Sepsi s-a impus în Giuleşti, cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Debeljuh, în prelungiri.

Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi

Rapid este singura echipă din play-off, fără victorie. Giuleştenii au pierdut pe rând cu Farul, Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Sepsi, şi mai au un singur punct avans faţă de locul şase, ocupat de covăsneni.

Pe finalul partidei cu Sepsi, fanii nu au mai suportat şi i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Numele lui Marius Şumudică s-a scandat pe arena din Giuleşti, în special de către fanii de la tribuna a doua.

Marius Şumudică este liber de contract şi au existat zvonuri că ar putea să o preia pe Rapid, după eşecul suferit de giuleşteni, în etapa precedentă, cu CFR Cluj. Dan Şucu l-a reconfirmat însă în funcţie pe Bergodi.

Reclamă

Acţionarul majoritar al Rapidului a fost surprins „împietrit”, după golul marcat de Sepsi, în prelungirile partidei. Şucu era alături de soţia sa, şi nu a avut nicio reacţie în momentul în care Debeljuh a punctat.

În etapa viitoare, Rapid va avea parte de un derby „de foc” cu FCSB. Roş-albaştrii pot deveni campioni matematic, în cazul în care vor câştiga duelul cu rivalii şi dacă Universitatea Craiova şi CFR Cluj nu îşi vor câştiga partidele.

Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid

Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători, pentru duelul Rapidului cu Sepsi. Italianul a surprins şi a declarat că după prima repriză a duelul cu CFR Cluj, din etapa precedentă, şi antrenorul giuleştenilor trebuia schimbat.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi şi-a explicat decizia luată, înaintea duelului cu Sepsi, mărturisind că s-a consultat cu acţionarii echipei, înainte de a-i scoate din lot pe Jayson Papeau, Alexandru Albu şi Damjan Djokovic. Tehnicianul italian a dezvăluit că trebuia să se schimbe ceva la echipă, după umilinţa cu CFR Cluj.

E frumos că suporterii au scris acele mesaje (n.r. – pe banca de rezervă), despre ei nu se poate spune nimic negativ şi noi să-i facem fericiţi. E un meci important, după acele înfrângeri.

(n.r. – Albu şi Djokovic nu sunt în lot) Nu că sunt vinovaţi aceşti doi jucători. Ok, s-au luat decizii împreună cu clubul, dar nu sunt ei singurii vinovaţi pentru meciul cu CFR. La pauză am schimbat trei jucători. La acel meci trebuiau schimbaţi toţi, inclusiv antrenorul, după prima repriză cu CFR. Am luat nişte decizii, că aşa a trebuit să facem.

Am schimbat ceva şi în primul 11 şi aşa e corect, că am lot competitiv şi le pot da şanse şi celor care stau în spate şi sper că vor arăta că fac parte dintr-un lot valoros. A fost o decizie luată cu patronul şi tot clubul. A fost o decizie luată împreună, aţi înţeles?”, a declarat Cristiano Bergodi, conform orangesport.ro, înaintea duelului cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și