Închide meniul
Foto

Arlind Ajeti a marcat un eurogol şi i-a provocat o criză de nervi lui Gică Hagi! Imagini cu „Regele” certându-şi staff-ul!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 martie 2024, 22:01

Reclamă
Arlind Ajeti a marcat un eurogol şi i-a provocat o criză de nervi lui Gică Hagi! Imagini cu „Regele” certându-şi staff-ul!

Arlind Ajeti a marcat un eurogol şi i-a provocat o criză de nervi lui Gică Hagi!

Gică Hagi, extrem de nervos după golul lui Ajeti / captura orangesport.ro

Arlind Ajeti a marcat un eurogol şi i-a provocat o criză de nervi lui Gică Hagi! În minutul 82 al partidei, Arlind Ajeti a reluat superb, din voleu, imparabil şi a egalat scorul în meciul Farul – CFR Cluj 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după eurogol, Gică Hagi a avut o criză de nervi. „Regele” a fost surprins certându-şi staff-ul. Şutul lui Ajeti a amintit de un gol superb marcat de Philippe Mexes în 2015, într-un meci AC Milan – Inter.

Arlind Ajeti a marcat un eurogol şi i-a provocat o criză de nervi lui Gică Hagi! Imagini cu „Regele” certându-şi staff-ul!

„Regele” Gică Hagi a ţipat la staff-ul lui după eurogolul reuşit de Ajeti în minutul 82. Camerele video l-au surprins pe Hagi foarte nervos după ce Farul a fost egalată.

Farul – CFR Cluj s-a terminat 1-1, iar constănţenii nu au încă asigurată prezenţa în play-off. Totul se va decide în ultima etapă din sezonul regular. Farul va juca în deplasare cu ultima clasată, FC Botoşani.

O victorie astăzi i-ar fi asigurat matematic echipei lui Gică Hagi calificarea în play-off. Farul a deschis scorul în minutul 65, prin Ronaldo Deaconu, după ce a avut anterior mai multe ocazii de gol.

Reclamă

Farul e pe locul 5 în Liga 1, cu 42 de puncte. Hermannstadt e pe 6, cu 40 de puncte, înaintea ultimului meci din sezonul regular.

Farul – CFR Cluj 1-1. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc! Ajeti a înscris un gol fabulos la Ovidiu

Meciul Farul – CFR Cluj, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gică Hagi şi Adi Mutu s-au încurcat reciproc în penultima etapă a sezonului regulat. Un nou pas greşit făcut de ardeleni în lupta pentru titlu.

Farul a deschis scorul în minutul 65 prin Ronaldo Deaconu, care a fost servit perfect de Louis Munteanu. Ajeti i-a tricat bucuria „Regelui” Hagi cu un euro-gol. Au fost nervi pe banca campioanei en-titre.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a ratat şansa de a se califica matematic în play-off-ul Ligii 1. Golul superb înscris de Ajeti a încurcat-o pe trupa lui Gică Hagi.

Cum arată clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 61 de puncte
2. Rapid – 51 de puncte
3. CFR Cluj – 50 de puncte
4. Universitatea Craiova – 45 de puncte
5. Farul – 42 de puncte
6. Hermannstadt – 40 de puncte
7. UTA – 40 de puncte
8. U Cluj – 38 de puncte
9. Sepsi – 37 de puncte
10. Petrolul – 35 de puncte
11. Oţelul – 33 de puncte
12. Poli Iaşi – 32 de puncte
13. FCU Craiova – 31 de puncte
14. FC Voluntari – 27 de puncte
15. Dinamo – 26 de puncte
16. FC Botoşani – 20 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat în această etapă a Ligii 1:

  • U Cluj – FC Botoşani (duminică, 14:30)
  • FCSB – Petrolul (duminică, 20:30)
  • Sepsi – FC Voluntari (luni, 17:00)
  • Universitatea Craiova – Rapid (luni, 20:00)

FARUL (4-3-3): Buzbuchi – Dussaut, Boli, M. Popescu, Kiki – Deaconu, Nedelcu, Vînă – Grigoryan, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Șt. Mușat, Sîrbu, Dănuleasă, Grosu, Gustavo Marins, Queiros, Grameni, Budescu, Banu, I. Cojocaru, Andronache, Benchaib
Antrenor: Gică Hagi

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Cr. Manea, Boben, Ajeti, Abeid – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Fică, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Camora, Mogoș, M. Ilie, Aussi, Fofana, R. Filip, Avounou, Serebe, Michael
Antrenor: Adi Mutu

Hagi a vorbit la superlativ despre CFR Cluj înainte de meciul de la Ovidiu

Înaintea partidei, Gică Hagi a vorbit la superlativ despre CFR Cluj, pe care o consideră una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1.

Reclamă

„Avem un meci acasă cu un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet. Sper să avem capacitatea să găsim la trei zile soluţii, să fim puternici, să avem reacţie, să avem o atitudine bună şi să facem un meci mai bun ca ei, pentru că sunt un adversar foarte bun. Şi noi avem nevoie de puncte.

Avem nevoie de această victorie şi sperăm să o obţinem. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Suntem în faţa unui meci important acasă şi concentrarea trebuie să fie totală. Trebuie să fim toţi inspiraţi pentru a face un meci foarte bun, pentru că adversarul este foarte puternic”, a spus Hagi.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și