Închide meniul

Atanas Trică pleacă de la Universitatea Craiova! La ce echipă va evolua nepotul lui Ilie Balaci

Bogdan Stănescu Publicat: 18 ianuarie 2024, 12:11

Reclamă
Atanas Trică pleacă de la Universitatea Craiova! La ce echipă va evolua nepotul lui Ilie Balaci

Atanas Trică pleacă de la Universitatea Craiova! La ce echipă va evolua nepotul lui Ilie Balaci

Atanas Trică, după ce a marcat golul din penalty în meciul cu Anglia / Profimedia Images

Atanas Trică pleacă de la Universitatea Craiova! Nepotul lui Ilie Balaci va fi cedat sub formă de împrumut la gruparea CS Tunari, aflată în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atanas Trică va evolua la CS Tunari până la finalul sezonului. La CS Tunari mai evoluează un jucător împrumutat de Universitatea Craiova, David Sala.

Atanas Trică pleacă de la Universitatea Craiova!

OFICIAL | Atanas Trică va evolua la CS Tunari, sub formă de împrumut, până în vara acestui an. Mult succes, Ati!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

În vârstă de 19 ani, Atanas Trică este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 200.000 de euro. În acest sezon, a adunat doar 4 prezenţe în tricoul Universităţii Craiova.

Reclamă

Nepotul lui Ilie Balaci a adunat selecţii pentru naţionalele U18, U19 şi U20 ale României. Anul trecut, Atanas Trică a marcat din penalty în meciul România U20-Anglia U20, încheiat cu scorul de 2-0 pentru „tricolori”.

Golurile naţionalei U20 a României au fost marcate atunci de Cristian Mihai (min. 5) şi Atanas Trică (min. 16). Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică a transformat penalty-ul obţinut de Alexandru Musi.

Mihai Rotaru s-a descătuşat şi plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu! Universitatea Craiova e gata să dea lovitura

Mihai Rotaru s-a descătuşat şi plăteşte 750.000 de euro pentru un jucător de titlu. Patronul Universităţii Craiova s-a înţeles cu Anzor Mekvabishvili, un mijlocaş de 22 de ani de la Dinamo Tbilisi.

Reclamă 4 / 0/3

Mekvabishvili a făcut deja pasul la naţionala de seniori a Georgiei şi este jucător de bază la echipa de club. A jucat cu Dinamo Tbilisi în preliminariile Champions League. Are 8 goluri în cele 99 de meciur din campionat.

Potrivit iamsport.ro, există acord total între cluburi şi Anzon va fi cel de-al treilea transfer al iernii pe care îl face gruparea din Bănie. Mijlocaşul este aşteptat joi în România pentru a parafa contractul.

Anzor Mekvabishvili este mijlocaş defensiv şi are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. A fost promovat la naţionala de seniori a Georgiei chiar de fosta legendă a lui Bezern şi a Franţei, Willy Sagnol.

Fundaşul dreapta Pyry Soiri şi fundaşul central Denil Maldonado sunt jucătorii care au semnat deja cu Universitatea Craiova în această perioadă de mercato.

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1

Universitatea Craiova l-a cedat pe Alexandru Işfan la Petrolul Ploieşti. Jucătorul de 23 de ani a fost împrumutat de olteni pentru un an şi jumătate. De asemenea, nu s-a stipulat o opţiune de cumpărare.

Mihai Rotaru a plătit în 2022 suma 650.000 de euro pe Işfan. Adus ca o mare speranţă, Işfan a dezamăgit şi a pierdut definitiv echipa. Pe lista de transferuri a oltenilor a fost şi Alex Cicâldău, dar patronul alb-albaştrilor a dezvăluit că negocierile au picat.

Cluburile Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti au anunţat, miercuri, împrumutul mijlocaşului Alexandru Işfan de la gruparea olteană la echipa prahoveană. Înţelegerea este valabilă un an şi jumătate.

Reclamă

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova”

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023.

FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul mijlocașului român Alexandru Ișfan, valabil un an și jumătate!

În vârstă de 23 de ani, Ișfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeș, Universitatea Craiova și a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023!„, a anunţat Petrolul.

Cota de piaţă a lui Işfan s-a prăbuşit la Craiova. Dacă în momentul în care a fost cumpărat de Rotaru valora 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, acum Işfan e cotat la numai 450.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și