Închide meniul

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul: „Am avut un penalty clar! Doar dacă nu vrei, nu îl dai”

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 22:08

Reclamă
Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul: „Am avut un penalty clar! Doar dacă nu vrei, nu îl dai

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul. Jucătorul de la FCU Craiova s-a declarat revoltat de modul în care centralul a judecat fazele din meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și FCU Craiova s-a încheiat cu victoria campioanei, cu scorul de 1-0. Duelul care a deschis etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul

Jucătorul echipei patronate de Adrian Mititelu a menționat faptul că, în opinia sa, formația sa a fost dezavantajată de arbitraj. Aurelian Chițu spune că FCU Craiova ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Totuși, acesta a recunoscut faptul că echipa a făcut un meci slab și că nu este corect să dea vina doar pe arbitraj.

„Trebuie să recunoaștem că în seara asta nu am făcut un meci bun. Am intrat foarte slab. Era o șansă foarte bună pentru noi, de a rămâne în cursa pentru play-off. Am jucat foarte slab astăzi, la Rapid am jucat mai bine, dar am pierdut și acolo.

Nu cred că meritam mai mult, dar am avut un penalty foarte clar. Nu ai cum, doar să nu vrei să îl dai! Nu e corect să vorbim despre arbitraj, am jucat slab, dar și în prima repriză am avut o lovitură liberă, s-a văzut că nu vede. Au fost și dueluri umăr la umăr, dădea fault doar pentru ei. Asta este.

Reclamă

Chiar simțim la fiecare meci o ură împotriva noastră. Noi am jucat foarte rău, dar și arbitrajul contează. Doar cu FCSB, în Cupă, am avut un arbitraj ok. Nu suntem într-o situație foarte bună, am început cu două înfrângeri (n.r. anul), trebuie să batem pe Dinamo neapărat!”, a spus Aurelian Chițu, potrivit digisport.ro.

Farul – FCU Craiova 1-0

Meciul Farul – FCU Craiova 1-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a deschis etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1.

Singurul gol al acestei partide a fost marcat de Ronaldo Deaconu, în minutul 9. După acest rezultat, Farul este pe locul 4 în Liga 1, cu 36 de puncte. De cealaltă parte, FCU Craiova s e află pe poziția a 11-a, cu 27 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru duelul dintre Farul Constanța și FCU Craiova:

Farul Constanța: Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – Deaconu, Queiros, Grameni – Rivaldinho, Munteanu, Budescu

Rezerve: Mușat, Boli, Vînă, Grigoryan, Henrique, Nedelcu, N. Popescu, Grosu, Dănuleasa, Andronache, Cojocaru, Ganea
Absenți: Sîrbu, Băluță, Benchaib (accidentați)
Antrenor: Gheorghe Hagi

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Albu – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu

Rezerve: Popa, Kvakic, Mascarenhas, Asamoah, Ilie, Pop, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Absenți: Buta, Van Durmen (accidentați)
Antrenor: Giovanni Costantino

Stadion: Academia „Gheorghe Hagi”. Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești). A1: Romică Bîrdeş (Piteşti), A2: Valentin Dumitru (Gherghiţa). VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti), AVAR: Valentin Avram (București)

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și