Închide meniul

„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 11:38

Reclamă
„Băieţii trebuie să simtă cașcavalul' Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!

Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

Cristi Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite retrogradarea! Fostul preşedinte executiv al „câinilor” îi transmite actualei conduceri a lui Dinamo că trebuie să facă un efort financiar considerabil până se termină sezonul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este pe locul 9 în play-out, direct retrogradabil în Liga a 2-a. „Câinii” nu au nicio victorie de când a început play-out-ul. Au scăpat printre degete victoria cu Petrolul şi au fost învinşi în prelungiri de Oţelul.

„Băieţii trebuie să simtă ‘cașcavalul'” Borcea le-a transmis şefilor lui Dinamo ce trebuie să facă neapărat ca să evite Liga 2!

În primul meci din play-out, Hermannstadt a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, cu 3-0.

Ne-au lăsat fără cel mai bun jucător (n.r: prin decizia definitivă de la Comisia de Recurs. Dinamo va juca acasă în play-out doar fără spectatori)! Ce să mai vorbim, gata, nu mai avem conducătorul de joc! Suporterii reprezentau cel mai puternic și mai fidel jucător al lui Dinamo. Nu de ieri, de azi.

Situația e clară: șefii de acum ai clubului trebuie să doarmă la Săftica până la finalul campionatului. În lipsa «lui», a celui mai important jucător.

Reclamă

Și să compenseze, cu bani. Cu ce altceva?! Băieții trebuie să simtă «cașcavalul». Situația este grea, este disperată”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor”: „E multă inconştienţă, Dinamo retrogradează”

Ioan Andone a răbufnit după ultima înfrângere a „câinilor”. Dinamo a pierdut cu Oţelul cu 1-0. Golul gălăţenilor a fost marcat de Tănasă în prelungirile partidei.

Fost jucător şi antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone a tras un grav semnal de alarmă în ceea ce priveşte situaţia „câinilor”. „Fălcosul” a punctat şi el că jucătorii lui Dinamo au salarii bune, aşa cum declarau Florin Prunea şi administratorul judiciar al „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt jucători cu salarii foarte bune. E și mult ghinion. Multă inconștiență. Jucătorii au venit, dar Dinamo retrogradează. Antrenorul e bun, așa mi se pare mie. Că nu reușește să obțină rezultate, asta e altceva. S-au retras prea repede cu Petrolul, s-au apărat în 20 de metri. Nu ai voie. Tu ai 1-0, Petrolul joacă în deplasare, te duci puțin peste ei.

Și la ultimul meci nu am explicație. Făceai un fault și se termina meciul. Luai un punct care era enorm. Era un punct enorm cu Oțelul, care nu era același Oțelul pe care îl știm. Au întâlnit o echipă care a jucat 120 de minute în Cupă. Puteau profita. Dorinel nu are un lot foarte mare. Veneau pe două fronturi, Cupă și campionat”, a spus Ioan Andone pentru digisport.ro.

„Are toate șansele să retrogradeze!” Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick” nu are milă de marea rivală

Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo, atunci când a vorbit despre lupta din „zona roșie” a Ligii 1. Fostul antrenor, dar și jucător, de la FCSB este de părere că rivalii nu vor rămâne în primul eșalon.

Cu 6 etape înainte de finalul playout-ului, Dinamo se află pe locul al 15-lea, direct retrogradabil, la un punct de locurile de baraj și la 4 de salvarea directă.

Astfel, având în vedere situația din campionat, dar și forma slabă a „câinilor”, Nicolae Dică este de părere că echipa va retrograda în Liga a 2-a.

„Nick” a spus că nu vede o altă formație care să retrogradeze, având în vedere că FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, care se află pe loc de baraj, are un lot mai bun ca formația antrenată de Zeljko Kopic.

Nu văd altă echipă care să pice”

„La cum văd acum situația, Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice. Nu-i văd pe Craiova să retrogradeze, Craiova are o echipă bună, chiar dacă au probleme interioare, ei au un lot bun.

Reclamă

Am văzut și în meciul cu Poli Iași ca și-au creat ocazii mari, au avut și un gol anulat. Da, puteau și să piardă meciul cu Iași, în fotbal se poate întâmpla orice. CFR Cluj pierde cu 4-0 la Hunedoara și după îi bate pe Rapid, în Giulești, cu 4-1.

La fotbal nu poți să știi dinainte. Dar nu văd cine să pice, poate Poli Iași, d-asta zic că meciul lui Dinamo cu Poli Iași, de acasă, este foarte important”, a spus Nicolae Dică la fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și