Închide meniul

Bănel Nicoliţă a pronunţat numele jucătorului care va decide „finala” Farul – FCSB: „Mă va face campion!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 10:25

Bănel Nicoliţă a pronunţat numele jucătorului care va decide „finala Farul – FCSB: „Mă va face campion!

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB - CFR Cluj se joacă în Ghencea

Bănel Nicoliţă, într-un interviu pentru AntenaSport

Bănel Nicoliţă a pronunţat numele jucătorului care va decide „finala” Farul – FCSB, care are o miză uriaşă în lupta pentru titlul de campioană al Ligii 1. Derby-ul din etapa a 9-a a play-off-ului va putea fi urmărit duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are cu un punct mai puţin decât echipa lui Gică Hagi, înaintea meciului direct. Victoria este obligatorie pentru jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous, dacă vor să rămână „la mâna lor” în ultima etapă.

Bănel Nicoliţă a pronunţat numele jucătorului care va decide „finala” Farul – FCSB

Fost jucător al roş-albaştrilor, Bănel Nicoliţă este încrezător că FCSB va câştiga primul titlu după opt ani de aşteptare. Crede că Florinel Coman va fi omul meciului pe stadionul de la Ovidiu.

Va fi un meci foarte greu şi chiar am emoţii. Există posibilitatea să pierdem, întâlnim o echipă foarte bună, montată. Au o singură soluţie: victoria. Eu cred că dacă FCSB va câştiga, este clar că va fi campioană.

Cred că 80-90% FCSB este campioană. Coman al meu mă face campion”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

Reclamă

Florinel Coman a marcat al 8-lea gol stagional chiar etapa trecută, în victoria obţinută de FCSB cu CFR Cluj, scor 1-0, pe Arena Naţională. „Mbappe de România” este într-o formă de zile mari şi a fost lăudat şi de Gigi Becali.

Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a împărtăşit noaptea la 3. Şi el a zis că l-a schimbat credinţa. Mi-a fost teamă că poate se întâmpla ca şi cu Alibec. Nu îmi era de meciul de aseară, ci pentru ce urma. Fără Coman e greu. Dacă ieşim campioni, el ne-a făcut. Foarte mult contează lipsa lui Alibec pentru că el i-a adus până acolo. Nu mai sunt atât de periculoşi! Greu să ne mai poată bate„, a spus Gigi Becali.

Ciprian Marica, mesaj clar despre Florinel Coman, înainte de Farul – FCSB

Ciprian Marica a transmis un mesaj clar despre Florinel Coman, înaintea finalei pentru titlu dintre Farul şi FCSB. Acţionarul constănţenilor a declarat că atacantul de 25 de ani nu este un jucător de temut, în ciuda faptului că traversează o formă de vis în acest play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Să spun sincer, puțin mă interesează adversarul dacă Farul își va face jocul pe care l-a arătat în marea majoritate a acestui campionat. Hai să fim serioși, nu e Florinel Coman vreo sperietoare acum. Să fim serioși, nu e vreun Haaland sau vreun Lewandowski, un jucător de care să te temi și care să necesite o atenție specială.

Avem și noi jucătorii noștri. Mă refer la Mazilu. Sunt convins că așteaptă această partidă cu entuziasmul și euforia lui de puști. Cred că avem armele noastre. Vreau să cred că îi vom dovedi, iar prin experiența lui Gică ne vom impune.

FCSB a avut partide buni, au jucători în formă, altfel n-ar fi ajuns și ei până aici, dar sincer chiar cred că suntem mai buni decât ei. Avem tot ceea ce ne trebuie să putem câștiga împotriva lor, chiar dacă acolo s-au investit bani serioși. Noi suntem o echipă mică, cu ghilimelele de rigoare, care reușește lucruri fantastice cu management bun, cu un antrenor dedicat.

La noi, lucrurile se fac profesionist. Să vedem! Va fi o miză mare. Vreau să cred că acasă, mai ales, publicul ne va încuraja. Să nu uităm că Farul a pierdut doar un meci acasă în acest sezon”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și