Închide meniul

Bănel Nicoliță, dezvăluiri incredibile: „Au venit 60 de inși în fața scării! Plângeam pe drum!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2023, 16:28

Bănel Nicoliță, dezvăluiri incredibile: „Au venit 60 de inși în fața scării! Plângeam pe drum!

Bănel Nicoliță a jucat la FCSB în perioada 2005-2011

Bănel Nicoliță a jucat la FCSB în perioada 2005-2011 / Antena Sport

Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri incredibile din perioada în care a jucat la FCSB. Fostul mijlocaș s-a aflat în scandal cu o parte a fanilor roș-albaștri, după înfrângerea în fața marii rivale Dinamo, scor 2-4, din 2007.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost prima victorie obținută de Dinamo în Ghencea după 18 ani, iar furia suporterilor roș-albaștri a fost uriașă.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri incredibile: „Au venit 60 de inși în fața scării! Plângeam pe drum!”

Bănel Nicoliță a jucat în derby-ul respectiv, disputat în Ajunul Paștelui, iar la final a plecat plângând spre casă.

În miez de noapte, aproximativ 60 de fani ai FCSB-ului i-au făcut o vizită lui Nicoliță acasă pentru a-l trage la răspundere.

Fostul internațional român a dezvăluit că s-a temut în momentul în care i-a văzut pe toți în fața blocului, dar n-a fugit și a rămas să discute cu ei. Din fericire, lucrurile n-au degenerat.

Reclamă

„M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (n.r. la meciul din ajunul Paştelui, în 2007). Au marcat Niculescu, Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi aşa mai departe.

Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila.

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcat în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei.

Reclamă 4 / 0/3

Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?». Am avut o discuţie.

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo. Nu, am avut o discuţie cu ei. În spate au mai înjurat, dar cei din faţă nu”, a povestit Bănel Nicoliță, pentru fanatik.ro.

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii

Recent, Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii. Fostul fotbalist a recunoscut că a trebuit să ia bani cu camătă. Iniţial, Bănel a susţinut că nu a avut nicio treabă cu cămătarii.

Bănel Nicoliţă a fost în centrul unui scandal în care s-a spus că a fugit din România din cauza cămătarilor şi a interlopilor. Bănel a negat cu vehemenţă orice legătură cu astfel de personaje.

Ulterior, fostul jucător de la FCSB a revenit cu precizări despre scandalul în care a fost implicat.

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a luat bani de la cămătari, însă a precizat că nu a avut niciun conflict cu aceştia.

Da, așa este am împrumutat bani de la cămătari, dar nici vorbă de acea sumă vehiculată în presă. Au fost niște minciuni. La un moment dat, aveam nevoie de bani și am apelat la ei, dar suma este mult mai mică. În niciun caz 100.000 de euro. Și apoi am returnat banii.

Reclamă

Nu e adevărat că am plecat în America de frica cămătarilor. Dacă era așa, mă mai întorceam? Nu, acei bani i-am dat înapoi, nu au fost probleme. Nu m-a agresat nimeni, n-am plătit taxă nimănui. A trebuit să o fac, în rest n-am datorii la nimeni. Au vorbit mulți de mine ca să apară și ei pe la ziare. Eu sunt prieten cu toată lumea”, a dezvăluit Bănel Nicoliţă, la Kanal D.

Recomandări
  • Bănel Nicoliță, dezvăluiri incredibile
  • „Au venit 60 de inși în fața scării! Plângeam pe drum!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și