Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliță, laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman: „E numărul 1! Merită 10 milioane”. Avertisment pentru Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 23:26

Bănel Nicoliță, laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman: E numărul 1! Merită 10 milioane”. Avertisment pentru Gigi Becali

Bănel Nicoliță laude la scenă deschisă Florinel Coman

Banel Nicolita / Antena Sport

Bănel Nicoliță, laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre vedeta din lotul lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a impresionat pe toată lumea în acest sezon de Liga 1, iar, acum, „Mbappe” se află în atenția celor de la Stuttgart, revelația sezonului din Bundesliga.

Bănel Nicoliță, laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman

Fostul jucător de la FCSB a menționat faptul că Florinel Coman este cel mai important om din lotul roș-albaștrilor. Bănel Nicoliță a spus că numărul 7 de la echipa lui Gigi Becali poate juca în orice campionat din Europa, având în vedere că, în opinia sa, are toate calitățile necesare.

Totodată, Bănel l-a avertizat pe Gigi Becali și a transmis că patronul de la FCSB ar putea regreta faptul că nu i-a pus o clauză de reziliere mai mare lui „Mbappe de România”.

„Coman este numărul 1, e motorul echipei. Când a început campionatul am spus, sunt doi jucători buni în Liga 1, Mitriță și Coman. Ceea ce s-a întâmplat acum, Florinel a ținut bine randamentul, eu l-am lăudat, îl cunosc.

Reclamă

E un jucător foarte bun, știe ce înseamnă să dribleze, să șuteze. E un jucător de mare calitate.

Eu îl văd în orice campionat din Europa. În primele 4 campionate poate juca lejer. Are forță, are tehnică, are viteză bună, de ce nu? A fost într-o perioadă foarte grea, la momentul respectiv nu s-a mai gândit că își revine atât de bine, încât să poată crească cota. Nu cred că valorează doar 5 milioane, ar merita 10 milioane.

A arătat asta! Poate să decidă un meci. Va conta și la EURO. Poate să fie bombă la EURO, nea Gigi poate regreta că nu i-a mărit clauza”, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Graţie formei de senzaţie, Stuttgart a pus ochii pe Florinel Coman. Adrian Ilie a declarat că i-a contactat pe oficialii germani şi au confirmat faptul că aceştia l-au analizat pe „Mbappe”.

Fostul internaţional a dezvăluit că Florinel Coman i-ar putea lua locul lui Silas, jucător care urmează să fie vândut de germani în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, în Arabia Saudită. Acesta e convins că extrema de la FCSB are calităţile necesare pentru a evolua în Bundesliga.

„Am vorbit cu cei de acolo și l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, și se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere și suma lui de transfer.

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleași calități ca Silas, are viteză, lovește mingea cu piciorul drept, intră în combinații… Clar îi mai trebuie puțină forță, dar are calitățile necesare să joace în campionatul Germaniei.

Nu știu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv și marcheză. Poate să câștige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și