Închide meniul

„Am vorbit cu cei de acolo!” Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 18:18

„Am vorbit cu cei de acolo! Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart! Adrian Ilie a făcut anunţul şi a dezvăluit că extrema celor de la FCSB i-ar putea lua locul lui Silas, jucător care urmează să fie vândut de echipa germană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis şi este golgheterul Ligii 1, la egalitate cu Darius Olaru.

„Am vorbit cu cei de acolo!” Florinel Coman poate înlocui un jucător de 60 de milioane de euro la Stuttgart

Graţie formei de senzaţie, Stuttgart a pus ochii pe Florinel Coman. Adrian Ilie a declarat că i-a contactat pe oficialii germani şi au confirmat faptul că aceştia l-au analizat pe „Mbappe”.

Fostul internaţional a dezvăluit că Florinel Coman i-ar putea lua locul lui Silas, jucător care urmează să fie vândut de germani în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, în Arabia Saudită. Acesta e convins că extrema de la FCSB are calităţile necesare pentru a evolua în Bundesliga.

„Am vorbit cu cei de acolo și l-au analizat. Extrema lor, Silas, are o ofertă foarte mare, de 60 de milioane de euro, din Arabia Saudită, și se gândesc că Florinel Coman ar putea fi omul care să ocupe banda stângă la Stuttgart, având în vedere și suma lui de transfer.

Reclamă

Sigur mai sunt 2-3 pe listă. Are aceleași calități ca Silas, are viteză, lovește mingea cu piciorul drept, intră în combinații… Clar îi mai trebuie puțină forță, dar are calitățile necesare să joace în campionatul Germaniei.

Nu știu dacă a venit cineva să discute cu el. E exploziv și marcheză. Poate să câștige fără probleme 100.000 de euro pe lună”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman

Anunţul făcut în Germania despre Florinel Coman are legătură cu eventualul transfer al lui „Mbappe”, de la FCSB la Vfb Stuttgart, ce s-ar putea face la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Coman este cel mai precis atacant din SuperLiga României. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și, în același timp, alături de coechipierul său, Darius Olaru, conduce clasamentul marcatorilor din SuperLiga României, cu 14 goluri. Atacantul de 1,82 metri a oferit și 8 pase decisive. Aceste cifre nu au trecut neobservate de scouterii lui VfB Stuttgart.

Un transfer la VfB Stuttgart are sens, pentru că prin polivalența sa, Coman este foarte flexibil. De obicei vine din aripa stângă, deși Coman poate fi folosit și pe aripa dreaptă și chiar ca atacant central. Coman ar fi o opțiune și în mijlocul terenului pe ambele părți.

Coman vine ca rezervă? Zvonurile despre transferurile lui VfB Stuttgart spun că Florinel Coman și-ar putea imagina o trecere în Bundesliga. Ar fi și următorul pas în cariera lui. Ar fi și prima sa oprire în străinătate. Atacantul în vârstă de 25 de ani i-ar putea servi drept rezervă lui Deniz Undav, dacă va rămâne cu șvabii după sezon”, susţine presa din Germania.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și