Închide meniul

Basarab Panduru, reticent în privinţa lui Joyskim Dawa, noul transfer de la FCSB: „E liber, hai să-l luăm noi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 8:57

Basarab Panduru, reticent în privinţa lui Joyskim Dawa, noul transfer de la FCSB: „E liber, hai să-l luăm noi

Basarab Panduru, eticent ]n privin'a transferului lui Jozskim Dawa

Joyskim Dawa, într-un meci pentru Botoşani/ Profimedia Images

Basarab Panduru, fostul internaţional român, consideră că Joyskim Dawa este un jucător care poate reprezenta o soluţie la FCSB, echipa fiind în nevoie urgentă de fundaşi centrali, după despărţirile de Andrei Miron şi Paulo Vinicius, cât şi după accidentarea lui Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa este noul jucător al FCSB-ului. Atât echipa patronată de Gigi Becali, cât şi Botoşani, fosta echipă a lui Dawa, au confirmat mutarea fundaşului de 26 de ani.

Basarab Panduru, reticent în privinţa lui Joyskim Dawa, noul transfer de la FCSB

Basarab Panduru a declarat că FCSB are întâietate la transferurile jucătorilor de la Botoşani. Joyskim Dawa este cel mai recent exemplu, jucătorul fiind curtat şi de rivalele la titlu ale roş-albaştrilor, CFR Cluj şi Craiova.

„Pe Dawa trebuia să-l încerce dacă au avut posibilitatea asta, se vorbea şi la CFR, şi la Craiova. Botoşani îţi oferă posibilitatea asta să ţi-i dea, să-i ia şi tot la Botoşani ajung. MM a fost foarte corect în ce a spus despre Dawa, a spus ce crede, doar că nu contează ce crede. Nu cred că a greşit cu nimic, şi-a spus părerea. Nu are ce să se lege, e doar aşa. E Bouhenna liber, hai să-l luăm noi. E ăla liber, îl luăm”, a declarat pentru Orange Sport, Basarab Panduru.

FCSB a transferat numeroşi jucători de la Botoşani în ultimii ani. Printre aceştia se numără Malcom Edjouma, Denis Haruţ şi Olimpiu Moruţan, unii dintre ei confirmând, alţii întorcându-se de unde au plecat.

Reclamă

Joyskim Dawa vine la FCSB după doar un sezon petrecut la Botoşani, sub comanda lui Marius Croitoru. Camerunezul a fost om de bază pentru moldoveni, evoluând în 33 de partide, din toate competiţiile, şi marcând patru goluri.

Gigi Becali vrea să-l aducă și pe Rachid Bouhenna, după Joyskim Dawa

Becali a rezolvat transferul lui Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, dar nu se oprește aici. Potrivit gsp.ro, patronul FCSB vrea să mai aducă un fundaș central, pentru a umple complet „găurile” lăsate de plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron, precum și de accidentarea de durată a lui Iulian Cristea.

Conform sursei citate, Gigi Becali vrea să-l transfere pe Rachid Bouhenna, fundașul algerian pus pe liber de CFR Cluj la finalul sezonului. Latifundiarul din Pipera este pregătit să-i ofere lui Bouhenna un salariu de 12.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

CFR a anunțat astăzi încetarea colaborării cu jucătorul de 30 de ani, adus vara trecută de la Sepsi:

„Mulțumim, Rachid Bouhenna! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Rachid Bouhenna au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulțumim lui Rachid pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat campioana.

Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată.

Cum a influențat Mihai Stoica transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani la FCSB

Gigi Becali și Valeriu Iftime au bătut palma pentru transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani la FCSB.

Iftime a oferit o primă reacție după ce a ajuns la un acord cu omologul său de la FCSB. Patronul clubului moldovean a recunoscut influența declarațiilor lui Mihai Stoica în transferul lui Dawa.

Valeriu Iftime și-a amintit de momentul în care MM a spus public că nu îl consideră pe Joyskim Dawa un fundaș valoros. Finanțatorul lui FC Botoșani este convins că managerul general al „roș-albaștrilor” a apelat la acea strategie tocmai pentru a se asigura că nu îi va crește cota de piață, înainte ca Gigi Becali să demareze negocierile.

De asemenea, Iftime a dezvăluit că Dawa avea și alte oferte, unele chiar din străinătate. În cele din urmă, fundașul camerunez a decis să semneze cu vicecampioana României:

Reclamă

„Copilul a vrut să plece la FCSB. Au fost oferte din ţară de la alte două cluburi, a fost ceva şi de afară, dar el a vrut în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB. E un mare câştig pentru FCSB, o să vedeţi. Sunt convins că domnul Stoica a zis atunci că nu e bun doar ca să nu-i crească preţul jucătorului. E cel mai bun fundaş.

E un transfer bun şi pentru el, e acceptabil şi pentru FC Botoşani. Nu pot să am pretenţii foarte mari de la un jucător pe care l-am adus abia în urmă cu un an. Noi căutăm jucători buni şi încercăm să-i împlinim puţin, apoi să reuşim să-i vindem. E în beneficiul clubului şi al jucătorului. Sper ca Gigi Becali să fie mulţumit de acest transfer”, a spus Valeriu Iftime, pentru orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și