Închide meniul

Bogdan Mitrea și-a îngropat echipa în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova! Gafă de amatori a fundașului lui Mirel Rădoi. Ce a putut să facă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 22:35

Bogdan Mitrea și-a îngropat echipa în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova! Gafă de amatori a fundașului lui Mirel Rădoi. Ce a putut să facă

Bogdan Mitrea, gafă colosală în FC Hermannstadt - Universitatea Craiova

Bogdan Mitrea, gafă colosală în FC Hermannstadt - Universitatea Craiova / Captură Orangesport

Bogdan Mitrea și-a îngropat echipa în meciul FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, din etapa a 8-a din Liga 1. Fundașul proaspăt transferat de olteni a comis o gafă de amatori în duelul de la Mediaș, în urma căreia sibienii au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la cea de-a doua apariție în tricoul Universității Craiova, Mitrea a dat o pasă complet greșită, iar FC Hermannstadt a profitat și a marcat.

Bogdan Mitrea și-a îngropat echipa în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova!

În minutul 50 al meciului de la Mediaș, Bogdan Mitrea a ratat o pasă simplă și a trimis printre doi coechipieri, direct la Sota Mino.

Bogdan Mitrea, gafă colosală în FC Hermannstadt - Universitatea Craiova
Bogdan Mitrea, gafă colosală în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova / Captură Orangesport

Mijlocașul japonez a interceptat și l-a angajat pe Daniel Paraschiv, care a profitat din plin de „cadoul” primit și a înscris. Paraschiv a ajuns la 4 goluri marcate în actualul sezon.

Mitrea a fost transferat de Universitatea Craiova săptămâna trecută, de la Sepsi, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Reclamă

Înaintea meciului din această seară, Universitatea Craiova se afla pe locul 7 în Liga 1, cu 11 puncte, după 3 victorii consecutive, cu FC U Craiova 1948, 2-1, CS Mioveni, 1-0, și FC Botoșani, 1-0. De cealaltă parte, FC Hermannstadt ocupa locul 9, cu 10 puncte, după 2 victorii și 4 egaluri.

Gigi Becali forțează transferul lui Dan Nistor de la Universitatea Craiova

Tot astăzi s-a aflat că Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova. Patronul FCSB vrea să-l aducă pe Dan Nistor, la schimb cu un mijlocaș din lotul vicecampioanei României, anunță sport.ro.

Becali a ajuns la capătul răbdării după ce FCSB a suferit un nou eșec în campionat, în fața Farului, și a ajuns pe locul 13, cu numai 7 puncte după 7 meciuri disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că va schimba sistemul de joc al lui Nicolae Dică din 4-2-3-1 în 4-3-3. În plus, Gigi Becali va renunța la Vadim Rață și va încerca să aducă un alt mijlocaș înaintea debutului în grupele Conference League, de pe 8 septembrie, pe terenul lui West Ham.

Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe Dan Nistor, de la Universitatea Craiova. Becali își dorește un schimb de jucători cu gruparea din Bănie. Conform sursei citate, finanțatorul roș-albaștrilor este dispus să renunțe la unul dintre Rachid Bouhenna, Sorin Șerban, Valentin Crețu, Florin Achim, Vadim Rață și Andrei Dumiter, jucători care nu l-au impresionat în actualul sezon.

Nici Dan Nistor nu trece prin cel mai bun sezon al carierei, însă Becali consideră că jucătorul de 34 de ani poate aduce schimbarea pe care și-o dorește în linia mediană.

Nistor a bifat numai 4 apariții în toate competițiile din stagiunea curentă, fără să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Trei dintre meciurile respective au venit sub comanda noului antrenor, Mirel Rădoi: 45 de minute contra lui CS Mioveni, 2 minute în returul cu Hapoel Beer Sheva și 76 de minute cu FC Botoșani.

În ciuda aparițiilor sporadice din echipa oltenilor, Nistor rămâne unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației din Bănie. 900.000 de euro este cota de piață a lui Nistor, conform transfermarkt.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și