Închide meniul

Bogdan Stelea a anunțat care sunt echipele care vor lupta la titlul din Liga 1: ”Singura care e debusolată bine e FCSB”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2022, 8:47

Bogdan Stelea a anunțat care sunt echipele care vor lupta la titlul din Liga 1: ”Singura care e debusolată bine e FCSB”

Bogdan Stelea, discurs dur înaintea finalelor cu Israel şi Elveţia

Bogdan Stelea, în cadrul unui eveniment / Hepta

Bogdan Stelea a anunțat care sunt echipele care vor lupta la titlul din Liga 1, în acest sezon. Dintre ele nu fac parte FCSB și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 14 etape, Farul lui Gică Hagi domină Liga 1, cu 33 de puncte, fiind urmată de Rapid, cu 28 de puncte. CFR Cluj e pe 3, cu 22 de puncte, dar și cu 3 meciuri mai puține disputate. Dacă le-ar câștiga, ar ajunge la două lungimi de dobrogeni.

Bogdan Stelea a anunțat care sunt echipele care vor lupta la titlul din Liga 1

”Singura care e debusolată bine e FCSB. Craiova nu poate emite pretenții la titlu. Singurii cu care se poate lupta Farul la titlu sunt cei de la CFR, dar și Rapid este clar o candidată la titlu”, a spus Bogdan Stelea”, citat de digisport.ro.

Asta în situația în care FCSB e pe 13 în Liga 1 și, dacă și-ar câștiga cele 3 partide restante, tot ar fi la o distanță uriașă de Farul (10 puncte). Craiova e și ea la 12 puncte la echipa Regelui, având la rândul ei o restanță.

Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0

Gică Hagi a vorbit despre titlu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0. „Regele” a spus că dacă echipa sa va câştiga următoarele două partide, cu Rapid şi FC U Craiova 1948, atunci Farul trebuie să fie luată în calcul în lupta la titlu.

Reclamă

„Am făcut un meci bun, chiar dacă cu mingea nu am fost chiar atât de fini. Defensiv, am făcut un meci foarte foarte bun. Jucătorii au avut determinare şi nu le-am dat nicio şansă adversarilor. Alexi Pitu s-a maturizat şi am făcut-o. Acum e bărbat, are personalitate şi sezonul acesta va fi unul dintre cei mai buni.

I-a fost şi greu, el din atacant lateral a devenit şi decar. Să fie în toate cele 3 zone, el le simte pe toate. Mai avem două meciuri, cu Rapid şi Craiova. Dacă vom ieşi cu două victorii din aceste meciuri, atunci luaţi-ne în calcul. Lucrurile merg bine, să vedem cum terminăm. Fiecare meci, acesta este obiectivul nostru.Sunt fericiţi, sunt bucuroşi.

Alibec e un jucător valoros, important e să ştii să îl motivezi. Am un raport direct, bun cu el. Cu echipa îl facem să avem un randament foarte bun cu el. Va fi multă tactică, că am jucat amândoi în Italia, creativitate, va fi un meci foarte frumos„, a spus Gică Hagi după Farul – Universitatea Cluj 2-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și