Închide meniul
EXCLUSIV

Campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo! Lovitura dată de „câinii roşii” pe final de an

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 decembrie 2023, 12:21

Campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo! Lovitura dată de „câinii roşii pe final de an

Campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo

Cristi Ganea, alături de coechipierii de la FCSB / Profimediaimages

S-a aflat cine este campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo în această perioadă de mercato. După ce l-au ratat pe Damjan Djokovic, care a refuzat să semneze cu gruparea din Ștefan cel Mare, „câinii roșii” sunt aproape de a convinge un alt jucător de la marea rivală. Este vorba de Cristi Ganea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul în vârstă de 31 de ani nu a confirmat la FCSB și a fost pus pe „lista neagră” de Gigi Becali. Din informațiile AS.ro, Ganea este la un pas de a ajunge la un acord cu conducătorii lui Dinamo.

Campionul de la FCSB care pleacă la Dinamo

Campion cu echipa lui Gică Hagi, Farul (n.r. atunci numită Viitorul), în 2017, Ganea este dispus să semneze cu penultima clasată din Liga 1. A primit asigurări că ar fi titular și că astfel ar putea să își reintre în formă.

De altfel, șefii lui Dinamo au început negocierile cu trei jucători intrați în dizgrația lui Gigi Becali. Damjan Djokovic a fost primul care a refuzat propunerea alb-roșiilor. Și Dorin Rotariu e pe placul conducătorilor din Ștefan cel Mare, dar mijlocașul nu este dorit de fani. Aceștia nu pot să treacă peste „trădarea” din vară.

Astfel, din cele trei „ținte” ale Dinamo, doar Cristi Ganea ar putea ajunge sub comanda lui Zeljko Kopic.

Reclamă

Vom analiza situaţia noastră, vom vorbi la club şi vom lua cele mai bune decizii. Ştiu cine sunt Rotariu şi Djokovic. Sunt jucători buni, dar sunt foarte mulţi jucători buni pe piaţă. Dinamo e un club special, dar toată lumea care vine aici trebuie să înţeleagă că avem aşteptările noastre, să vină cu inima deschisă şi să înţeleagă că vor veni vremuri mai frumoase şi pentru noi”, a declarat Zeljko Kopic după victoria cu FC Voluntari.

Cristi Ganea a fost titular într-un singur meci pentru FCSB, în această ediție de campionat. În total, în 5 partide, a jucat 160 de minute. Fundașul stânga are o cotă de 400.000 de euro.

Să vedem, că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. (n.r. Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că nu ne despărțim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu știe. Djokovic este pe lista despărțirilor din iarnă. Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

CFR Cluj transferă de la rivala FCSB

CFR transferă de la rivala FCSB. Neluţu Varga e pregătit să-l readucă în Gruia pe Damjan Djokovic, jucător cu patru titluri câştigate în carieră cu ardelenii şi care a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali.

Djokovic ar fi tentat de o revenire la clubul la care a avut cea mai bună perioadă a carierei. Asta după ce Becali a renunţat la ideea de a-i prelungi contractul valabil până la finalul sezonului.

Croatul de 33 de ani are un salariu lunar de 20.000 de euro şi a primit liber din partea lui Becali să plece chiar din această iarnă. Varga pare dispus să plătească un salariu asemănător pentru mijlocaşul care a câştigat şi o Supercupă a României cu CFR.

Djokovic a primit la instalare 100.000 de euro şi are un salariu de 20.000 de euro la FCSB. Totuşi, Becali nu a fost convins de evoluţiile mijlocaşului, care a marcat 4 goluri în cele 23 de meciuri din acest sezon.

Prima echipă care a dorit să-l ia pe Djokovic de la FCSB a fost Dinamo, dar Djokovic a refuzat oferta, motivul fiind dorinţa de a evolua în play-off.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și