Închide meniul
Video

Cătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Jucăm cel mai frumos din România! Luăm cele 3 puncte”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2024, 19:41

Reclamă

Cătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo - FCSB

Captură AntenaSport

Cătălin Cîrjan a avut un discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB, meci ce va fi pe 20 octombrie, de la ora 21:00, în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a anunţat că va reveni marţi la antrenamente şi le-a transmis fanilor că va da totul pentru o victorie cu FCSB. Dinamo nu a mai câştiga de 4 ani cu FCSB. În 2020, Dinamo se impunea cu 2-1 în faţa rivalei.

Cătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB

„De marţi voi reîncepe antrenamentele şi mă voi pregăti pentru derby. Acum suntem toţi şi suntem pregătiţi să arătăm ce putem în derby. Ştiu că am fost la foarte multe derby-uri, mergeam şi în Ştefan cel Mare. Am amintiri foarte frumoase, este extraordinar să joci un derby, abia aştept. Nu ne gândim niciodată la adversar, noi mergem la fiecare meci cu gândul la victorie. Ne gândim la noi, jucăm un fotbal frumos şi am încredere că putem obţine un rezultat bun.

Este foarte important şi pentru suporterii noştri. Noi putem să promitem că intrăm pe teren şi dăm totul şi sperăm să luăm cele 3 puncte. Nici cu Craiova nu mai câştigasem de mult timp şi am câştigat. Vom merge cu gândul la victorie. De mici ne dorim să jucăm cu stadionul plin şi sunt sigur că suporterii vor fi alături de noi„, a spus Cătălin Cîrjan.

Jucăm un fotbal frumos, probabil cel mai frumos din România – Cătălin Cîrjan, Dinamo

Jucăm un fotbal frumos, probabil cel mai frumos din România

Cătălin Cîrjan visează şi la naţionala lui Mircea Lucescu. Jucătorul de la Dinamo crede că, dacă va juca la fel, va fi chemat de Lucescu la naţională. Până atunci, Cîrjan va sta cu ochii pe Lituania – România, marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

„Este un vis pentru orice jucător român să joace pentru echipa naţională. Deocamdată mă gândesc doar ce fac la Dinamo, să dau tot ce am mai bun şi sunt sigur că dacă voi avea evoluţii bune, domnul Lucescu mă va convoca. Nu vreau să spun eu asta, eu vrea să dau tot ce am mai bun pe teren şi sigur că să fiu convocat. Am avut o mică accidentare la ultimul meci, dar sunt bine”, a spus Cătălin Cîrjan.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:02

„E peste toţi, e liderul de care naţionala are nevoie!” Mihai Stoica a dat verdictul după Cipru – România 0-3

21:50

LIVE SCOREAustria – Norvegia 1-0! Bară Erling Haaland. Arnautovic a înscris un gol de poveste!

21:23

Echipa de floretă cadete a României a cucerit medalia de aur la competiţia de la Samorin

21:16

Dinamo a învins CSA Steaua în derby-ul din Liga Naţională la handbal masculin

21:16

EXCLUSIVDin Kaunas, Liviu Antal a transmis un mesaj pentru tricolori înainte de Lituania – România: „Ei sunt mai mult cu baschetul”

20:49

Cosmin Contra, anunţ despre revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Asta am auzit”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Laurenţiu Reghecampf, cuvinte uriaşe despre o vedetă de la FCSB: „Îmi place mult, o să ajungă sus! E un exemplu”
Citește și