Închide meniul

Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor: „Toţi ar trebui să sară pe mine!”

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 8:50

Reclamă
Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor: „Toţi ar trebui să sară pe mine!

Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor

Mircea Rednic, în timpul unui meci/ Profimedia

Mircea Rednic a transmis un mesaj savuros, după ce Dinamo a rămas fără antrenor. Tehnicianul a declarat că nimeni nu l-a contactat nimeni din partea trupei din Ştefan cel Mare. Acesta a mai transmis clar că îşi doreşte să rămână la UTA şi nu se pune problema unei plecări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo, la două zile după eşecul cu FCSB. Până la numirea unui nou tehnician, „câinii” vor fi pregătiţi de Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu.

Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor

Mircea Rednic a oferit prima reacţie despre situaţia de la Dinamo. Acesta a transmis că se simte foarte bine la Arad, şi nu l-a contactat nimeni din Ştefan cel Mare.

„Puriul” a mai transmis că acţionarii lui Dinamo decid totul la echipă, şi i-a sfătuit pe aceştia să aducă pe banca echipei un antrenor care a mai trecut prin Ştefan cel Mare.

„Acum știți cum e, când e un loc liber deja, gata, toți ar trebui să sară pe mine…Dar nu mă caută nimeni, eu mă simt foarte bine aici, avem un proiect și sper să îl duc la capăt, ca să facem treabă bună.

Reclamă

La Dinamo decid acționarii de acolo, e treaba lor, dar ar trebui să aleagă un antrenor care a mai trecut pe la Dinamo. Nu e ușor, cum e și aici ceva special, spiritul Aradului, «Bătrâna Doamnă», echipa orașului.

Și eu când am venit aici am avut rezultate, am zis că totul e «miere», după care mi-am dat seama că în momentul în care echipa scârțâie, și vorbesc de rezultate, mai sunt contestatari”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor

Şefii lui Dinamo au oferit ultimele detalii despre numirea noului antrenor. Andrei Nicolescu a dezvăluit că trupa din Ştefan cel Mare va avea în scurt timp un nou tehnician, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem destul de aproape (n.r. de numirea noului antrenor). Mai sunt detalii de pus la punct, dar în primul și în primul rând trebuie luată o decizie în interior, împreună cu toți cei care ne sfătuim.

Mare parte din ceea ce s-a vehiculat în presă e corect, dar n-am făcut niciodată un maraton. Ne dorim ca decizia pe care o luăm să aibă cât mai puține riscuri, pentru că momentul e foarte dificil. E foarte greu să aducem pe cineva pe care să-l percepem un etalon mult peste Ovidiu.

Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat cu Ovidiu. I-am fost suport și, în ciuda a tot ce s-a întâmplat, nu e ceea ce ne doream noi. Murmurul de care a avut parte l-a afectat foarte mult, nu cred că merita asta, poate și eu sunt vinovat că n-am găsit mai multă energie să-i pot transmite.

Mi-aș fi dorit să continue, dar suntem în situația asta. E un context foarte dificil și trebuie să fie o decizie care să prezinte cele mai puține riscuri, ăsta este idealul pe care ni-l dorim”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și