Închide meniul

Ce obiectiv și-a setat Albion Rrahmani după Rapid – Hermannstadt 2-0: „Sunt atacant! Trebuie să fac asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 22:12

Ce obiectiv și-a setat Albion Rrahmani după Rapid – Hermannstadt 2-0: Sunt atacant! Trebuie să fac asta”

Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid

Albion Rrahmani / Profimedia

Ce obiectiv și-a setat Albion Rrahmani după Rapid – Hermannstadt 2-0. Kosovarul a vorbit după rezultatul înregistrat la meciul de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Hermannstadt, din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1, s-a încheiat cu scorul de 2-0. Meciul din Giulești a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce obiectiv și-a setat Albion Rrahmani după Rapid – Hermannstadt 2-0

La finalul duelului, Rrahmani s-a declarat mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să obțină cele 3 puncte. Totodată, a vorbit și despre obiectivele personale și a dezvăluit faptul că și-ar dori să marcheze mai mult de 20 de goluri în actualul sezon al campionatului intern.

Albion Rrahmani a fost desemnat omul meciului, după ce a reușit să marcheze al 2-lea gol al echipei pregătite de Cristiano Bergodi. A înscris în minutul 66, din pasa lui Krasniqi.

„Este cel mai frumos sentiment, să fii omul meciului. Echipa a jucat bine, am controlat meciul, acum trebuie să mergem înainte! Vreau să înscriu mai mult de 20 de goluri, sunt atacant, ăsta este obiectivul, trebuie să fac asta. Sunt fericit că am revenit cu gol, sper să o țin tot așa.

Reclamă

În a doua repriză am jucat mai rapid, am avut mai multe șanse. Ne-a prins bine pauza, am marcat de 2 ori. Suntem într-o formă foarte bună. Când câștigi așa toate meciurile este mai ușor să controlezi partidele”, a spus Albion Rrahmani, potrivit digisport.ro.

De asemenea, cele două reușite ale Rapidului au fost semnate de jucători din Kosovo. Dacă la golul secund au contribuit Rrahmani și Krasniqi, prima reușită a fost semnată de jucătorul venit de la CFR Cluj, iar pasa a primit-o de la Burmaz.

Rapid – FC Hermannstadt 2-0

Rapid – FC Hermannstadt 2-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul serii în Liga 1 a avut loc în Giuleşti, acolo unde echipa pregătită de Cristiano Bergodi a primit vizita sibienilor.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a confirmat forma foarte bună, obţinând a cincea victorie la rând. Giuleştenii s-au apropiat la 6 puncte de FCSB. În etapa anterioară din Liga 1, giuleştenii s-au impus pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-0. Duelul din această seară a reprezentat meciul cu numărul 250 pentru Cristiano Bergodi în prima ligă.

RAPID: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic, Al. Albu (Oaidă 64), Papeau (Petrila 64) – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 75), Burmaz (Hasani 75), A. Rrahmani. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FC HERMANNSTADT: Căbuz – Bejan, V. Găman, Ionuţ Stoica – Butean, Murgia, Biceanu (Oroian 72), Opruţ – Ianis Stoica (A. Jipa 80), D. Paraschiv (Fonseca 80), S. Balaure (G. Iancu 72). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Al. Albu 24 / V. Găman 20, Bejan 71

Arbitri: Rareş George Vidican – Vasile Marinescu, Ciprian Florin Danşa – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Viorel Nicuşor Flueran – Cristina Mariana Trandafir

Observator: Andrei Ioniţă

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și