Închide meniul

Ce scrie presa din Anglia despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton: „Farul l-ar vrea înapoi sub formă de împrumut”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 19:50

Reclamă
Ce scrie presa din Anglia despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton: „Farul l-ar vrea înapoi sub formă de împrumut

Ce scrie presa din Anglia despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Presa din Anglia a scris despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton. Englezii informează că Gică Hagi ar fi pus o condiţie esenţială, ca Adrian Mazilu să fie mai întâi împrumutat la Farul de către Brighton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi-a dat acordul ca Adrian Mazilu să fie transferat de către gruparea din Premier League pentru 4 milioane de euro. Totodată, „Regele” va păstra şi un procent dintr-o posibilă vânzare ulterioară a jucătorului.

Ce scrie presa din Anglia despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton

Brighton este aproape să închidă afacerea pentru Adrian Mazilu, extrema de 17 ani de la Farul Constanța, echipă pregătită de marele mijlocaș român Gheorghe Hagi.

Mazilu a jucat 71 de minute în Supercupa pierdută de Farul în fața celor de la Sepsi. El a câștigat titlul la primul sezon în prima ligă și a înscris 6 goluri în 19 apariții.

Farul l-ar vrea înapoi sub formă de împrumut, ca parte din înțelegere”, au scris jurnaliştii de la dailymail.co.uk.

Reclamă

Gică Hagi a dat marea lovitură! Adrian Mazilu, la Brighton, pentru 4 milioane de euro

Gică Hagi a dat marea lovitură pe piaţa trasferurilor. Adrian Mazilu a fost vândut de Farul Constanţa la Brighton, chiar înainte de dubla cu Sherrif Tiraspol, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Conform prosport.ro, Farul lui Gică Hagi va încasa patru milioane de euro pentru puştiul de 17 ani care a strălucit în sezonul precedent în tricoul campioanei.

Mai mult, echipa lui Gică Hagi mai poate încasa sume importante şi din bonusuri. Farul a păstrat un procent dintr-un eventual transfer al jucătorului cotat la 1.3 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la Euro 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Chiar și așa, Brighton îl transferă pe jucătorul cotat la 1.3 milioane de euro.

Nu am vorbit nimic. Chiar nu știu. Sincer, trebuie să vorbesc și cu familia și să aleg varianta cea mai bună. Eu îmi doresc să ajung în Premier League. Mi-am făcut treaba aici, m-au ajutat și colegii și asta s-a văzut. Academia produce foarte mulți jucători, sunt mereu acolo și ăsta este un lucru bun”, spunea recent Mazilu, într-o conferinţă de presă.

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş

Adrian Mazilu este cu gândul la un transfer uriaş. Atacantul de 17 ani a făcut un sezon de senzaţie în tricoul echipei lui Gică Hagi şi ar putea aduce o sumă spectaculoasă în conturile campioanei României.

Atacantul „Regelui” Hagi speră să prindă un transfer în cel mai bogat campionat de pe continent. Visează cu ochii deschişi să îmbrace tricoul unuia dintre granzii din Premier League.

Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas.

De mic copil, de când m-am apucat de fotbal ţineam cu Messi şi încă sunt fan Messi. M-am bucurat pentru titlul mondial. M-am uitat la toate meciurile lui, ale Argentinei.

A fost un turneu final foarte frumos. În Premier League, toate echipele sunt bune. Nu am o formaţie preferată”, a declarat Adrian Mazilu, cu o lună în urmă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol la ultimul meci din Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și