Închide meniul

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu, dialog incendiar după ce Dinamo s-a salvat: „Ai plecat în concediu!” / „Ipocrizie!”

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 22:25

Reclamă
Florin Prunea şi Andrei Nicolescu, dialog incendiar după ce Dinamo s-a salvat: „Ai plecat în concediu! / „Ipocrizie!

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu, dialog incendiar după ce Dinamo s-a salvat

Andrei Nicolescu şi Florin Prunea/ Colaj Hepta, AntenaSport

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu au avut un dialog incendiar, în direct, după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după barajul cu Csikszereda. Fostul internaţional l-a atacat pe administratorul special al „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi-a asigurat menţinerea în Liga 1, după ce a învins-o cu 2-0, la general, pe Csikszereda.

Florin Prunea şi Andrei Nicolescu, dialog incendiar după ce Dinamo s-a salvat

Florin Prunea a intervenit în timpul discursului lui Andrei Nicolescu şi l-a criticat pe acesta pentru transferurile pe care le-a făcut la Dinamo, în perioada de mercato din iarnă. Administratorul special al „câinilor” a oferit imediat replica şi a declarat că a făcut tot ce a putut pentru a o salva pe Dinamo, recunoscând totodată că nu toate mutările realizate au fost inspirate.

Florin Prunea: „Pleci în concediu când echipa avea nevoie de tine, n-ai avut o situaţie uşoară, într-adevăr, aţi făcut transferuri pe ultima sută de metri. Unii au confirmat, Gnahore, Velkovski. Dar nu putem să minţim oamenii.

Andrei Nicolescu: Mi-ai zis de multe greşeli, mi-ai nominalizat doar una, că am plecat în vacanţă. Să spunem adevărul, perioada de mercato din iarnă e cea mai gre. Toate discuţiile se poartă cu nişte agenţi, fără a fi prezent undeva. Este o ipocrizie

Reclamă
Reclamă

Florin Prunea: Nu-ti fac eu programul, dar când echipa trece prin momente grele, trebuie să fii acolo. Relaţiile contează mult.

Andrei Nicolescu: Corect, dar cu cine. Ce jucători am transferat noi români?

Florin Prunea: Cred că aveţi acum tot timpul din lume să facţi o analiză. Care a fost cel mai mare salariu la Dinamo?

Reclamă

Andrei Nicolescu: 15.000 de euro, Edgar Ie. Nu a fost un transfer reuşit. Dar s-au vehicular nişte sume mult prea mari, s-a trăit într-o ipocrizie, că am cheltuit banii aiurea. Recunoaştem că nu am făcut toate transferurile bune, dar am făcut tot ce s-a putut să salvăm Dinamo”, au declarat cei doi, la digisport.ro.

„Am evitat o rușine!” Andrei Nicolescu a răbufnit după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Andrei Nicolescu a răbufnit după ce Dinamo a rămas în Liga 1! Administratorul special al „câinilor” a avut un discurs dur după meciul de baraj, cu Csikszereda.

Oficialul clubului este de părere că Dinamo a avut un sezon de coșmar și că nimeni de la club nu ar trebui să se bucure de faptul că echipa a rămas în Liga 1.

Nu cred că e de felicitat. Era o situație normală să câștigăm. Astăzi am evitat o rușine, nu am arătat bine. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele.

Rămânerea asta în ligă e cu suferință mare. E ciudat, nu a fost un meci bun. Am avut emoții, nu e normal să fie așa.

Am arătat foarte slab. Nu avem ce să sărbătorim. Se va face o analiză pentru tot sezonul. De mâine ne apucăm să vedem ce am greșit. Locul lui Dinamo nu e aici!

Cât de curând o să avem niște concluzii. Anul ăsta nu am arătat bine. Meciul ăsta a fost o oglindă a suferinței din acest sezon.

În această analiză intră toată lumea, nu doar jucătorii. Nimeni nu este sigur de post. Cel mai rău lucru din acest sezon este că am fost nepregătiți. Am avut planuri fanteziste în vară. Cel mai bun lucru este că am reușit să ținem Dinamo în Liga 1”, a spus, la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-3. Kadiri și Omondi, spectacol total! Dezastru pentru echipa lui Dan Petrescu!

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și