Închide meniul

CFR Cluj a transferat un jucător din Italia! Anunţul făcut la miezul nopţii

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 8:18

Reclamă
CFR Cluj a transferat un jucător din Italia! Anunţul făcut la miezul nopţii

CFR Cluj a transferat un jucător din Italia

Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a transferat un jucător din Italia în ultima zi de mercato din România. Campioana la adus pe puştiul de 17 ani, Robert Filip. Acesta a jucat la formaţia din Serie C, US Alessandria Calcio. Tot luni, CFR Cluj a perfectat transferul lui Cătălin Căbuz, de la Chindia Târgovişte. Acesta va veni, însă, din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Filip este internaţional U20, iar pentru echipa din Serie C a jucat 13 partide şi a marcat un singur gol.

CFR Cluj a transferat un jucător din Italia

Bine ai venit, Robert Filip! Cluburile CFR 1907 Cluj și US Alessandria Calcio au ajuns la un acord privind transferul internaționalului U20, Robert Filip, în Gruia! Îi urăm bun venit la CFR Cluj tânărului mijlocaș central și cât mai multe realizări!”, a anunţat CFR Cluj pe reţelele de socializare.

CFR Cluj a ajuns şi la un acord cu Cătălin Căbuz

Campioana României a ajuns la un acord şi cu Cătălin Căbuz. Acesta va juca pentru CFR Cluj din vară, scrie digisport.ro. În vârstă de 26 de ani, Cătălin Căbuz joacă la Chindia şi a fost crescut de Academia Hagi.

CFR Cluj se pregăteşte pentru „dubla de foc” cu Lazio

 CFR va juca împotriva formației din Serie A, în manșa tur din play-off-ul UEFA Conference League, joi de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Manșa retur este programată o săptămâna mai târziu, în Gruia.

Reclamă

CFR Cluj s-a calificat dintr-o grupă cu Slavia Praga, Balkani și Sivasspor și o va întâlni pe Lazio în „16-imile” Conference League. Primul duel va avea loc la Roma, pe 16 februarie.

Dan Petrescu speră că jucătorii lui vor da maximum în „dubla” cu Lazio și afirmă că presiunea este pe formația din Italia, nu pe campioana României.

„E un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să fie pe bancă. Un stadion extraordinar la Roma. CFR a fost de mai multe ori, eu am fost doar de două ori. E un meci pe care vrei să îl joci, sper ca jucătorii să dea maximum. Presiunea e pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm”, a declarat recent Dan Petrescu, la o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia luată de Maurizio Sarri, înainte de Lazio – CFR Cluj! Ce se întâmplă la echipa din Serie A

Sâmbătă, Lazio a fost învinsă acasă de Atalanta, scor 0-2, în etapa a 22-a din Serie A. Ulterior, duminică, Maurizio Sarri i-a chemat pe elevii săi la antrenamente, pentru o ședință epuizantă.

Sarri este extrem de precaut în privința lotului pe care îl are la dispoziție. Lazio se află pe două planuri în actualul sezon: luptă pentru locurile de UEFA Champions League din Serie A și pentru un traseu cât mai lung în UEFA Conference League.

Din acest motiv, Maurizio Sarri va încerca să alcătuiască două echipe echilibrate pentru meciurile din campionat și Europa. Astfel, există șanse mari ca antrenorul lui Lazio să nu-și forțeze toate starurile în meciul de joi, cu CFR Cluj.

Potrivit ilmessaggero.it, unul dintre Sergej Milinkovic-Savic și Luis Alberto nu va începe ca titular partida din UEFA Conference League. De asemenea, Ciro Immobile ar urma să joace o singură repriză contra lui CFR Cluj, în manșa tur.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și