Închide meniul

„CFR Cluj nu a murit!” Neluţu Varga, euforic după ce clujenii au umilit-o pe Rapid: „Era nevoie de un şoc!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 8:52

Reclamă
„CFR Cluj nu a murit! Neluţu Varga, euforic după ce clujenii au umilit-o pe Rapid: „Era nevoie de un şoc!

"CFR Cluj nu a murit!" Neluţu Varga, euforic după ce clujenii au umilit-o pe Rapid

Neluţu Varga, jucătorii de la CFR Cluj/ Colaj Hepta

Neluţu Varga a fost euforic, după ce CFR Cluj a umilit-o pe Rapid, în Giuleşti. Patronul clujenilor a transmis că echipa sa nu a murit, după eliminarea din Cupa României, subliniind faptul că era nevoie de un şoc la echipă, şoc produs de plecarea lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o pe Rapid cu 4-1, în a treia etapă de play-off. Clujenii au urcat pe locul secund şi i-au lăsat pe giuleşteni fără victorie în play-off.

„CFR Cluj nu a murit!” Neluţu Varga, euforic după ce clujenii au umilit-o pe Rapid

Neluţu Varga s-a declarat extrem de bucuros de victoria obţinută de CFR Cluj, în duelul „de foc” cu Giuleşti. Acesta a transmis că a fost criticat după plecarea lui Adrian Mutu, însă succesul cu Rapid a demonstrat că echipa „nu a murit”.

De asemenea, patronul clujenilor nu a vrut să ofere declaraţii despre şansele echipei sale la titlu, însă a subliniat că jucătorii săi au ADN de campioni şi se pot lupta pentru primul loc.

„Sunt foarte, foarte fericit și le mulțumesc băieților pentru reacția de după înfrângerea de la Hunedoara. S-a văzut că era nevoie să fac un șoc. Poate mulți m-au criticat. Nu vreau să vorbesc de titlu.

Reclamă

Dar este o seară frumoasă, CFR Cluj nu a murit. ADN-ul de campioni este acolo. Am arătat ca o echipă care se poate bate la titlu. Acesta este ADN-ul creat la CFR Cluj, care toți ați uitat că a câștigat atâtea campionate”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Dan Petrescu, şanse mari să o preia pe CFR Cluj! „Bursucul” vine la Cluj să negocieze cu Neluţu Varga!

Dan Petrescu ar avea şanse mari să o preia pe CFR Cluj după despărţirea de Jeonbuk. „Bursucul” ar urma să zboare la Cluj să negocieze cu Neluţu Varga.

CFR Cluj e pregătită după plecarea lui Adrian Mutu de un tandem format din Ovidiu Hoban şi Francisc Dican.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, ar fi, în acest moment, şanse de 90% ca Dan Petrescu să vină pentru a patra oară la CFR Cluj.

„Bursucul” are 4 titluri de campion al României cu CFR Cluj. Petrescu a luat titlul cu ardelenii în sezoanele 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 și 2021-2022. El mai are un titlu de campion al României ca antrenor cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008-2009.

CFR Cluj a ajuns pe locul 2 după victoria cu 4-1 cu Rapid, obţinută în Giuleşti. Ardelenii au obţinut o victorie foarte importantă, la un scor uluitor, după ce au fost umiliţi de Corvinul în sferturile Cupei României.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și