Închide meniul

CFR Cluj vrea să-l „fure” pe Kevin Boli, fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB! Oferta surprinzătoare făcută de campioana României

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 18:36

CFR Cluj vrea să-l „fure pe Kevin Boli, fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB! Oferta surprinzătoare făcută de campioana României

Valeriu Iftime îi spulberă visul lui Gigi Becali

Kevin Boli, în timpul unui meci pentru FC Botoşani / Profimedia

CFR Cluj vrea să-l „fure” pe Kevin Boli, fundașul central de la FC Botoșani pe care Gigi Becali și-l dorește la FCSB. Latifundiarul din Pipera va fi nevoit să se lupte cu campioana României pentru jucătorul ivorian care a mai evoluat în trecut la formația din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că își mai dorește să mai aducă un fundaș central, iar Kevin Boli este principalul favorit. Totuși, misiunea finanțatorului FCSB nu va fi deloc ușoară.

CFR Cluj vrea să-l „fure” pe Kevin Boli, fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB

Potrivit digisport.ro, CFR Cluj s-a înscris în cursa pentru semnătura fundașului de 31 de ani, adus de FC Botoșani în această vară. Campioana ar fi făcut deja o ofertă pentru Kevin Boli, în valoare de 100.000 de euro.

Suma este surprinzătoare, ținând cont de așteptările mari pe care le are Valeriu Iftime. Patronul de la FC Botoșani dezvăluia recent ce pretenții financiare are pentru a renunța la unul dintre fundașii săi centrali.

„Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste”, a fost mesajul pe care Iftime i l-a transmis, recent, lui Becali.

Reclamă

În prezent, Boli este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Cu siguranță, Gigi Becali nu va renunța ușor la lupta pentru Kevin Boli. Chiar astăzi, după ce FCSB a anunțat transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948, latifundiarul din Pipera a declarat că va mai realiza câteva mutări în această vară.

„După ce am văzut aseară (n.r. – la meciul FCSB – FC Hermannstadt 2-2), o să mai iau 3,4, poate chiar 5 jucători”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
  • Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Gigi Becali, așteptat de Valeriu Iftime la masa negocierilor pentru transferul lui Kevin Boli

Valeriu Iftime a anunțat chiar astăzi că îl așteaptă pe Gigi Becali să demareze negocierile pentru transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani la FCSB.

Finanțatorul moldovenilor a explicat că i-a comunicat deja patronului FCSB prețul pentru fundașul ivorian:

„Boli este jucătorul nostru până la finalul anului, în noiembrie sau în decembrie. Apoi poate să semneze cu orice echipă. El poate pleca de la noi și acum, dar pentru un preț rezonabil. Dacă îl vrea FCSB, și cred că au nevoie de un fundaș central, aștept o discuție.

Nu mă gândesc la un schimb de jucători, n-avem ce schimba. Înțeleg că Bouhenna nu este în filozofia lui Mihai Teja. Cu Mihai Croitoru, îl preferam și pe Haruț, dar Mihai nu îl vrea.

Eu am stabilit prețul potrivit, dar nu pot să îl spun. Îl știe cumpărătorul, dar deocamdată nu vrea. Sper să avem o discuție aplicată pe subiectul ăsta. Vreau să știu dacă Boli rămâne la noi sau dacă pleacă, pentru a lua un alt fundaș central”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Gigi Becali explica recent că a pregătit planul pentru a-l transfera pe Kevin Boli:

„Pe Boli îl știu, eu i-am facut contractul, acum să fie liber. Oricând poate fi luat, nu i-au pus clauză, nimic. Ca să pot să-l iau. Și îl voi lua. Păi, dacă n-are nicio clauză? Îi plătesc salariul primit, își cumpără singur contractul.

Reclamă

Are peste 28 de ani și nu are clauză de reziliere. El poate pleca si plătește la club restul contractului. Dacă are doi ani vechime, nu e nicio problemă. Dacă nu, e suspendat 12 etape și apoi joacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și