Închide meniul

„Cine a făcut echipa cu West Ham?”. Gigi Becali, discurs fabulos! Propunere în direct pentru Ilie Dumitrescu

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 20:04

Reclamă
„Cine a făcut echipa cu West Ham?. Gigi Becali, discurs fabulos! Propunere în direct pentru Ilie Dumitrescu

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

„Cine a făcut echipa cu West Ham?”, a fost întrebarea primită de Gigi Becali, înaintea ultimului meci pe care FCSB îl va disputa în grupele UEFA Conference League. Partida de pe Arena Națională se joacă astăzi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a precizat că primul „11” pentru meciul cu West Ham a fost alcătuit de Mihai Pintilii, numit interimar după ce Nicolae Dică a plecat de pe banca roș-albaștrilor.

„Cine a făcut echipa cu West Ham?”. Gigi Becali, discurs fabulos!

Ulterior, latifundiarul din Pipera l-a făcut pe Ilie Dumitrescu să râdă în hohote, în direct la TV. Gigi Becali i-a propus lui „Mister”, în glumă, să vină la FCSB.

Apoi, Becali a devenit din nou serios și a spus că Mihai Pintilii va rămâne antrenor principal dacă va câștiga următoarele partide. Altfel, finanțatorul FCSB-ului va aduce un nou tehnician.

„Păi a făcut-o Pintilii (n.r. – echipa cu West Ham), el face tot tot. Milimetric! Ce contează? Trebuie să câştigăm banii. Râdeţi voi, dar poate batem Rapid, batem Craiova… rămâne Pintilii. Aduc un principal, văd eu. Pe Ilie, stă Ilie pe bancă. Aduc un antrenor”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă

Nicolae Dică, la ora adevărului: „Ți-a impus patronul schimbări în timpul meciurilor?”

Nicolae Dică s-a aflat la ora adevărului, după despărțirea de FCSB. Antrenorul de 42 de ani a fost întrebat dacă patronul echipei, Gigi Becali, i-a impus să facă vreo schimbare în timpul meciurilor. „Dicanio” a dat cărțile pe față și a explicat că nu s-a întâmplat vreodată așa ceva, chiar dacă finanțatorul roș-albaștrilor a spus că îi ordona unele modificări.

Nicolae Dică și-a încheiat luni al doilea mandat la FCSB. Tehnicianul de 42 de ani a plecat de la vicecampioana României după eșecul cu U Cluj, scor 1-2, din etapa precedentă din Liga 1.

„Ți-a impus patronul schimbări în timpul meciurilor?”, a fost întrebat Nicolae Dică, iar răspunsul său a venit imediat: „Nu!”.

Reclamă 4 / 0/3

Replica lui „Mr. Nick” a stârnit uimire în direct la TV: „A, da?”, a exclamat moderatorul emisiunii, Radu Naum.

Ulterior, Dică a continuat cu explicațiile:

„V-a spus patronul. Discutam, îi spuneam ce îşi doreşte. Îmi spunea şi el ce îşi doreşte. Îi explicam cum văd lucrurile. Rămânea cum am stabilit eu.

Nu! Nu a dat telefon. Dacă vorbea cu MM (n.r. – Mihai Stoica) asta nu mai ştiu… bine, MM stătea şi în tribună. Eu stabileam înainte de meci. În caz că apărea o accidentare, băgam şi schimbam.

Am vrut să schimb eu în minutul 30 şi mi-a spus de ce nu am schimbat. I-am spus după meci şi îmi era frică că o să distrug jucătorul.

Acum poate să vă spună multe, ştiu eu ce v-a spus el? Acum ar fi fost dacă aveam timp (n.r. – ultima dată a spus că ar fi făcut mai multe dacă avea mână liberă)”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și