Închide meniul

Cine este jucătorul Craiovei care s-a fotografiat cu Darius Olaru, după umilinţa cu FCSB. Ultraşii şi-au ieşit din minţi!

Publicat: 29 ianuarie 2024, 11:13

Reclamă
Cine este jucătorul Craiovei care s-a fotografiat cu Darius Olaru, după umilinţa cu FCSB. Ultraşii şi-au ieşit din minţi!

El este jucătorul Craiovei care s-a fotografiat cu Darius Olaru

Juniorul Universităţii Craiova şi-a făcut selfie cu căpitanul FCSB-ului / Captură Orange Sport

S-a aflat cine este jucătorul Craiovei care s-a fotografiat cu Darius Olaru, după eşecul umilitor cu FCSB, scor 0-3. Ultraşii şi-au ieşit din minţi când au văzut imaginile şi îi cer lui Mihai Rotaru să îl dea afară!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final al meciului Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 23-a a Ligii 1, un fotbalist îmbrăcat în echipamentul oltenilor s-a dus direct la căpitanul rivalei. S-a rugat de Olaru să facă un selfie cu el, iar mijlocaşul roş-albaştrilor a acceptat.

Cine este jucătorul Craiovei care s-a fotografiat cu Darius Olaru, după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Copilul de mingi este junior la Universitatea Craiova. Este chiar fiul lui Dumitru Mitriţă, fostul jucător al oltenilor, dar şi al Stelei. Mai mult, puştiul este chiar văr cu Alex Mitriţă, anunţă fanatik.ro.

Imaginile surprinse de camerele TV, la finalul partidei, au stârnit furia fanilor. Aceştia s-au scandalizat şi au avut o reacţie fermă. „Dați-l afară!”, i-au cerut conducerii, potrivit sursei citate anterior.

Dumitru Mitriţă (52 de ani) a reuşit eventul cu Universitatea Craiova, în 1991. A cucerit şi titlul cu roş-albaştrii, un deceniu mai târziu. A mai jucat pentru Electroputere Craiova, Heerenveen şi Extensiv Craiova.

Reclamă

Darius Olaru a fost chiar jucătorul care a deschis scorul în victoria categorică a FCSB-ului. A marcat din penalty, în minutul 45+8, şi a ajuns la 14 reuşite stagionale. Este lider detaşat în topul golgheterilor.

Darius Olaru a vorbit despre cartonaşul galben ce i-a adus suspendarea

Mijlocaşul FCSB-ului a primit cartonaşul galben în minutul 71 al partidei, la scorul de 2-0 pentru „roş-albaştri”. Olaru a criticat decizia, susţinând că nu trebuia să vadă acel cartonaş. Va fi suspendat împotriva Farului lui Gică Hagi.

Nu ştiu ce am avut (n.r: peste Universitatea Craiova). Cred că am făcut o partidă bună. Mai puţin în prima repriză, dar, totuşi, am avut câteva situaţii şi în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Am reuşit să marcăm chiar înainte de pauză şi asta ne-a ajutat.

(n.r.: despre faza henţului din careul oltenilor din prelungirile primei reprize) Am văzut henţul, dar nu eram chiar sigur. Mă bucur că s-a dictat şi că am marcat şi mi-am ajutat partida.

(n.r.: despre momentul în care a primit galbenul ce i-a adus suspendarea pentru meciul cu Farul) Sunt supărat pe Bîrsan, nu pe mine! El mi-a dat galben. Trebuia să-i dea lui Mitriță pentru simulare, nu mie. N-a fost meritat cartonaşul.

(n.r.: despre dans, de unde a pornit) De la noi. Ne bucurăm că am reuşit să facem asta la ultimele meciuri.

Avem 2-3 jucători noi, trebuie să îi integrăm în grupul nostru. Avem un grup nou şi trebuie să o ducem până la capăt. Marcăm destul de multe goluri, dar ce e cel mai important e că nu primim şi asta ne dă încredere pentru următoarele meciuri.

Mă gândesc să îmi ajut echipa şi să câştigăm şi următoarele meciuri”, a declarat Darius Olaru pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și