Închide meniul

Ciprian Deac, mesaj de luptă după ce CFR Cluj a câştigat primul meci cu Adrian Mutu pe bancă: „Nu mă gândesc la locul doi!”

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 22:26

Reclamă
Ciprian Deac, mesaj de luptă după ce CFR Cluj a câştigat primul meci cu Adrian Mutu pe bancă: „Nu mă gândesc la locul doi!

Ciprian Deac, mesaj de luptă după ce CFR Cluj a câştigat primul meci cu Adrian Mutu pe bancă

Ciprian Deac, la finalul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac a transmis un mesaj de luptă, după ce CFR Cluj a câştigat categoric primul meci cu Adrian Mutu pe bancă. Mijlocaşul a declarat că nu se gândeşte la locul doi, fiind de părere că trupa din Gruia se poate lupta cu FCSB pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat cu 4-1 duelul cu Voluntari, primul al lui Adrian Mutu în Gruia. Clujenii au revenit pe locul secund, la 11 puncte diferenţă de liderul FCSB.

Ciprian Deac, mesaj de luptă după ce CFR Cluj a câştigat primul meci cu Adrian Mutu pe bancă

Ciprian Deac a revenit în primul 11 al lui CFR Cluj, după ce în mandatul lui Andrea Mandorlini pierduse echipa de start a clujenilor. Mijlocaşul s-a declarat bucuros de victoria obţinută, mărturisind că echipa a arătat foarte bine.

Deac a mai transmis că este cu gândul doar la primul loc, fiind de părere că CFR Cluj are şansa să o depăşească pe FCSB, în play-off, acolo unde punctele se vor înjumătăţi.

„Mă bucur că am câştigat, am început cu dreptul. Mai avem mult de muncit, e diferenţă mare faţă de primul loc. Mai sunt multe etape, după vine şi play-off-ul şi vom vedea.

Reclamă

Da, într-adevăr s-a schimbat sistemul, şi câţiva jucători. Mai avem nevoie de timp, dar echipa a arătat bine. Nici o secundă nu mă gândesc la locul doi, sper că aşa gândesc şi colegii mei. Vom lupta până la final, când nu vom mai avea şanse. Jocul ne dă speranţe că vom reveni. Se vor înjumătăţi punctele, campionatul e lung”, a declarat Ciprian Deac, conform digisport.ro.

CFR Cluj, victorie categorică în partida cu Voluntari

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, scor 4-1, pe Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Reclamă 4 / 0/3

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1. Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și