Închide meniul
Foto

Constantin Budescu, alături de Gabi Tamaş după ce a câştigat două milioane de euro la TAS! Unde au fost fotografiaţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2022, 21:45

Constantin Budescu, alături de Gabi Tamaş după ce a câştigat două milioane de euro la TAS! Unde au fost fotografiaţi

Constantin Budescu, alături de Gabi Tamaş după ce a câştigat două milioane de euro la TAS

Constantin Budescu şi soţia lui şi-au deschis un salon de înfrumuseţare / Instagram

Constantin Budescu a apărut alături de Gabi Tamaş după ce a confirmat că a câştigat, la TAS, procesul cu Al-Shabab. Mijlocaşul Petrolului a scăpat de orice griji şi va primi peste 2 milioane de euro de la arabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu fusese somat iniţial de FIFA să îi achite 725.000 de dolari lui Al-Sahabab pentru întreruperea contractului. „Budi” şi-a căutat dreptatea la Lausanne, iar astăzi a venit verdictul judecătorilor de la TAS. Internaţionalul român a dat un adevărat „tun” financiar.

Constantin Budescu, alături de Gabi Tamaş după victoria de la TAS

„Budi” nu s-a grăbit să sărbătorească şi a fost fotografiat la salonul de înfrumuseţare care a fost deschis de soţia sa, Mădălina (Vezi GALERIA FOTO de mai jos), în Ploieşti. Mijlocaşul de 33 de ani l-a avut alături pe Gabi Tamaş, cel care s-a despărţit cu scandal de Petrolul.

Constantin Budescu şi Gabi Tamaş
Constantin Budescu, vizitat de Gabi Tamaş

Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon. Sper să fie într-un ceas bun și toate să meargă bine„, spunea Budescu în această lună, la inaugurarea salonului.

Constantin Budescu a avut şi o primă reacţie după ce a aflat că, în conturi, îi vor intra peste 2 milioane de euro.

Reclamă

Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine„, a spus Budescu pentru playsport.ro.

Budescu a fost cumpărat de Al-Shabab de la FCSB cu 2.5 milioane de euro. Marius Şumudică a insistat pentru mijlocaşul român. După ce l-au demis pe Şumudică, arabii au încercat să scape şi de jucătorul român. Noul antrenor l-a trimis să se antreneze singur, moment în care Budescu s-a întors în ţară.

Al-Shabab l-a dat în judecată pe Budescu şi a cerut compensaţii uriaşe pentru întreruperea contractului. Arabii le-au cerut celor de la FIFA să îl oblige pe „Budi” să plătească 725.000 de dolari, dar în cele din urmă nu se vor alege cu niciun ban. Mai mult, îi vor achita o mică „avere” lui Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Ţi-e frică de sărăcie?!” Gabriel Tamaş, răspuns genial

Gabriel Tamaş, răspuns genial când a fost întrebat dacă îi este frică de sărăcie. Fundaşul român spune că ar spăla şi vase pentru a supravieţui.

Voi găsi un patron la care să mă angajez să spăl vase sau ceva„, a glumit Tamaş.

Deja am trecut prin ea nu cred că ne e frică„, a spus şi Constantin Budescu la Fiţă cu Adiţă.

Budescu s-a enervat când a fost întrebat de Gabi Tamaş

Constantin Budescu s-a enervat când a fost întrebat de fostul său coechipier, Gabi Tamaş, care tocmai i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a reacţionat nervos după remiza Unirea Slobozia – Petrolul, scor 0-0, în Cupa României.

„Budi” s-a răstit la un reporter, la flash interviu, în momentul în care a fost pus să comenteze plângerea penală pe care i-a făcut-o Tamaş antrenorului de la Petrolul.

Mă concentrez pe următorul meci. Fanii nu ne-au transmis nimic, ne-au aplaudat, unii ne-au mai apostrofat. Aşa este la fotbal.

N-am văzut (n.r. că a făcut plângere penală). Nu am mai vorbit cu el, este în afara fotbalului. Vreţi să fac şi eu vreo plângere penală? Dacă mă întrebi de fotbal, vorbesc. Important e ce facem noi la echipă. Ne doream să fim sus şi în Cupa României, dar din păcate nu am reuşit să băgăm mingea în poartă.

Reclamă

S-a jucat bine şi în seara asta, dar ne-a lipsit golul. Sperăm să rămânem acolo sus. Am trecut de perioada delicată, după acele 6 înfrângeri. Am câştigat 3 meciuri şi sperăm să o ţinem aşa în continuare. Play-off-ul nu este un obiectiv„, a sput Budescu.

Gabriel Tamaş i-a făcut plângere penală lui Nae Contantin. Tamaş a fost înregistrat de Nae Constantin, iar aceasta a ajuns, ulterior, la suporteri şi în mass-media.

Tamaş acuză că a fost înregistrat fără să îşi dea acordul şi că aceasta a ajuns şi în mass-media. În urma acestui scandal, Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Recomandări
  • Constantin Budescu a câştigat 2 milioane de euro la TAS
  • S-a fotografiat lângă Gabi Tamaş

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și