Închide meniul

Constantin Budescu, resemnat după umilinţa cu CFR Cluj: „Obiectivul e să ne salvăm de la retrogradare”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 23:16

Constantin Budescu, resemnat după umilinţa cu CFR Cluj: „Obiectivul e să ne salvăm de la retrogradare

Constantin Budescu îşi reziliază contractul cu Petrolul

Hepta

Constantin Budescu a fost resemnat după umilinţa cu CFR Cluj. Petrolul a fost învinsă cu scorul de 5-2, iar „magicianul” se gândeşte doar la salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu crede că scorul din partida cu CFR Cluj este unul prea dur, având în vedere la cum s-a defăşurat meciul. Budescu a fost rezervă cu CFR Cluj şi a explicat de ce nu a forţat să intre din primul minute pe teren.

Constantin Budescu, resemnat după umilinţa cu CFR Cluj

Am pierdut acest meci, e un scor un pic cam mare. Nu am jucat rău în prima repriză, am primit gol destul de repede. Ei, la fiecare ocazie, au marcat, iar nu nu am putut să facem acest lucru. Am preferat să nu risc pentru că am stat 10 zile şi era destul de greu să joc. Toate meciurile sunt grele. Joi o să jucăm cu FCSB, duminică cu Craiova, o să fie destul de greu. Sperăm să ieşim bine din această serie.

Obiectivul este să ne salvăm de la retrogradre, clubul nu este într-o situaţie foarte bună. Toată lumea se zbate pe lângă club, să facă cât mai multe lucruri şi să aducem sponsori şi bani. Mă deranjează şi scorul, dar şi înfrângerea. Ei au înscris la fiecare ocazie. E a doua oraă când primim 5 goluri în acest an şi asta nu e bine. Ne-au încurajat să ţinem capul sus.

Ne-au încurajat suporterii. ne-au zis să ținem capul sus, să vedem viitorul meci cu FCSB și să obținem puncte. Sunt mai multe echipe care se bat la titlu: CFR, FCSB, Farul, care se țin foarte bine. Zic eu că va fi poate cel mai disputat play-off”, a spus Constantin Budescu, după Petrolul – CFR Cluj 2-5.

Reclamă

Dan Petrescu, discurs furios după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Dan Petrescu a avut un discurs furios după Petrolul – CFR Cluj 2-5, partidă în care echipa sa a primit două goluri. CFR Cluj s-a impus cu 5-2 în deplasarea de la Petrolul şi s-a apropiat la 2 puncte de liderul Farul.

Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de faptul că echipa sa a primit două goluri, dar şi de faptul că nu a primit penalty, deşi a arbitrul a fost chemat să revadă faza. Petrescu a avut un mesaj şi pentru conducerea clubului să iasă şi să explice situaţia lui Malele. Antrenorul campioanei a fost extrem de nemulţumit şi din cauza programului.

„Mă bucur că am marcat cinci goluri, puteam să marcăm și mai multe. Am întâlnit un adversar foarte bine organizat, care ne-a pus probleme. Păcat că n-am primit penalty! E a doua oară când primim penalty la VAR, dar arbitrul de centru nu ne dă penalty. Eu nu mai înțeleg nimic cu VAR-ul! De ce l-am mai adus? Dacă e penalty de la VAR, de ce nu-l primim? Eu n-am mai văzut așa ceva nicăieri în lume. Bine că n-a influențat scorul. Dacă influența scorul, nu era bine pentru echipa mea, nu era bine pentru nimeni. Sunt supărat că Birligea s-a accidentat, Malele a dispărut. Adică s-a accidentat. Plătim pentru dubla cu Lazio.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis lui Birligea că dă gol şi s-a rupt după. Întrebaţi conducătorii de Malele, că eu sunt antrenor şi nu ştiu. Să vă spună ei. E a nu știu câta ruptură de când vine la CFR Cluj, l-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, degeaba. Malele s-a accidentat, a dispărut și el. Avem puține soluții, nu știu ce o să facem în continuare. (…)Cei din club ar trebui să povestească, eu nu știu ce se întâmplă cu Malele, n-a mai venit la antrenamente.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă care se odihnește de șapte zile. Plătim prețul pentru meciul cu Lazio. Dacă luăm două goluri într-un astfel de meci, înseamnă că nu luăm campionatul,. O să ne curățăm! Parcă nu eram pe teren, ne plimbam! Eu nu înţeleg cum a fost făcută programarea, noi două zile, ei şapte zile„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și