Închide meniul

Cornel Dinu a reacționat după Farul – Rapid 7-2: „Au umplut plasa bietului Horațiu Moldovan!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 11:58

Cornel Dinu a reacționat după Farul – Rapid 7-2: Au umplut plasa bietului Horațiu Moldovan!”

Cornel Dinu a reacționat după Farul - Rapid 7-2

Cornel Dinu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cornel Dinu a reacționat după Farul – Rapid 7-2, partidă care a contat pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. „Procurorul” i-a luat apărarea lui Adrian Mutu, antrenorul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a punctat faptul că diferența dintre Farul și Rapid, din meciul de aseară, a fost uluitoare.

Cornel Dinu a reacționat după Farul – Rapid 7-2

Totodată, fostul antrenor și fotbalist de la Dinamo i-a luat apărarea lui Adrian Mutu, considerând că „Briliantul” a scos maximul din lotul de care dispune Rapid, în prezent.

„Ziua Regală de la Londra, care a dominat lumea întreagă ieri, a programat, păstrând, evident, proporțiile, în fotbalul venit la noi de la ei, întâlnirea dintre regele și un prinț din pleiada marilor noștri fotbaliști. Gică Hagi, cu Farul Viitorului și Adrian Mutu, «mecanicul» Rapidului de mai bine de un an. Și nu am scris «de mai bine» doar calendaristic. A fost chiar «de mai bine». Pentru că Adi Mutu a făcut mai mult decât se aștepta oricine cu lotul de care dispune. Am dreptate, domnule Dan Șucu?

…Chiar dacă aseară a fost mare diferență între cele două combatante începând din primele minute ale primei reprize. Clar în favoarea Farului, revenit, sub comanda lui Gică Hagi, să lumineze fotbalul dobrogean și cel național. Poate și merită al doilea titlu, după cel din 2017. A pus Rapidul la stop pe linie moartă din toate punctele de vedere.

Reclamă

…Nu numai ca bloc dinamic ofensiv devastator, ci pe toate compartimentele. Au fost chiar distractive, nu și pentru giuleșteni și frumoșii nebuni ai peluzei vișinii, pătrunderile atacanților de la Farul prin găurile șvaițerului din apărarea Rapidului.

Greu de amintit când au mai condus fotbaliștii lui Gică Hagi cu 4-0 la pauză, după un neverosimil 8-1 la ocazii de gol. Au umplut plasa bietului Horațiu Moldovan arțăgosul Denis Alibec, nemulțumit și după două goluri, și Tudor Băluță, tot două, după care a fost nevoit să iasă, accidentat”, a scris Cornel Dinu, într-un editorial pentru fanatik.ro.

Adrian Mutu, explicaţii după umilinţa suferită în Farul – Rapid 7-2

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre evoluția catastrofală pe care elevlii săi au avut-o în fața liderului din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început jocul cum nu se putea mai prost. În secunda 30 a fost penalty. Sunt prea puţine lucruri de spus. Pe lângă faptul că Farul are calitate, le-am mai făcut şi cadouri. A fost o seară de coşmar pentru noi. E un rezultat care te zgârie în orgoliu. Prea multe nu avem de spus, mai mult decât arată tabela.

Au fost şi greşeli personale. Le-a şi ieşit tot, le-am făcut şi noi cadouri. Nu am reuşit să oprim iureşul lor. Prea multe acum nu sunt de spus, nimănui nu îi convine. Suntem toţi foarte supăraţi de rezultat. O să analizăm mâine. Într-adevăr nu ne convine rezultatul, dar sunt aceiaşi jucători care au câştigat cu FCSB şi CFR Cluj.

Eu nu caut scuze. Putem să spunem multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, ne loveşte în orgoliu. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Se întâmplă, s-au întâmplat şi la case mai mari. E seara aia de coşmar în care pe lângă că nu intră mingea în poartă, dar mai şi primeşti.

Sunt seri în care câştigi şi sunt seri în care înveţi. Nu avem ce face. E greu de digerat această victorie şi ne-a zguduit orgoliul. Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici şi chiar ne-au încurajat la sfârşitul meciului. Ne simţim datori”, a declarat Adrian Mutu, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și