Închide meniul

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 13:51

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor

Elias Charalambous, avertisment pentru jucători după FCSB - UTA 4-0

Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă - Antena Sport

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor. Fosta glorie dinamovistă l-a distrus pe antrenorul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a spus că rolul lui Elias Charalambous la echipa lui Gigi Becali este de a păzi biserica din baza de la Berceni.

Cornel Dinu s-a năpustit asupra lui Charalambous, după ce antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene dinamoviştilor

„Ce pretenții să ai? E pe post de paracliser (n.r. – cel cu sarcina de a păzi biserica) la strana fotbalistică a lui Becali, în timpul liber”, a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo

Au apărut explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo. Antrenorul FCSB-ului a oferit primele declaraţii, la conferinţa de presă, despre incidentele din finalul partidei de pe Arena Naţională.

De îndată ce Iulian Călin a fluierat finalul meciului, antrenorul celor de la FCSB a plecat imediat la vestiare. În drumul spre cabine, cipriotul a fost scuipat de un fan dinamovist. Elias Charalambous nu a rămas dator şi a arătat scene obscene în direcţia fanilor de la tribună.

Reclamă

Întrebat de reporterul AntenaSport cum de a ajuns să aibă o astfel de reacţie, Elias Charalambous a ţinut să afirme că incidentul nu este unul care să merite amintit. Reacţia este bulversantă.

Este ceva ce se întâmplă în fotbal, nu a fost nimic special. Dacă vedeţi toate meciurile din Europa, din întreaga lume, astfel de lucruri se întâmplă. Nu trebuie să ne concentrăm atât de mult pe astfel de lucruri.

(Reporter: Dar ce s-a întâmplat?) Indiferent ce mi-au spus ei sau ce am făcut eu, e ceva ce se întâmplă. Nu este bine să luăm fiecare detaliu şi să încercăm să îl facem important„, a declarat Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a reuşit să o învingă pe marea rivală, Dinamo, şi să se distanţeze la cinci puncte de FCSB. Roş-albaştrii au 7 puncte avans faţă de Rapid, dar giuleştenii vor juca împotriva lui U Cluj în ultima partidă a etapei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și