Închide meniul

Cosmin Matei, după Sepsi – Rapid 2-0: „Asta ne-a motivat” Roland Niczuly: „Nu vrem să facem act de prezenţă în playoff!” Ce a spus Bergodi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 22:57

Cosmin Matei, după Sepsi – Rapid 2-0: „Asta ne-a motivat Roland Niczuly: „Nu vrem să facem act de prezenţă în playoff! Ce a spus Bergodi

Cosmin Gabriel Matei in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FC U Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, vineri 16 martie 2023.,Image: 763290181, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Cosmin Matei a avut o primă reacţie după Sepsi – Rapid 2-0. Matei a fost extrem de încântat pentru faptul că Sepsi a învins pentru prima dată pe Rapid. Ca şi Matei, Niczuly a spus că faptul că toată lumea a spus despre Sepsi că va face act de prezenţă în playoff i-a motivat suplimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Matei nu s-a lipit la gol. Fostul jucător de la Dinamo a oferit una dintre cele mai mari ocazii ale campionatului. În minutul 47, mingea a ajuns la Cosmin Matei în timp ce mijlocaşul lui Sepsi se afla în careul mic al Rapidului. Matei a driblat un adversar, dar a tras uluitor în portarul Horaţiu Moldovan

Cosmin Matei, după Sepsi – Rapid 2-0

„Prima victorie este binevenită.Este important pentru moralul nostru, ne doream mult să facem o figură frumoasă. Ştiam că Sepsi nu a câştigat în faţa Rapidului şi cu atât este mai frumos. Ne-a motivat destul de mult, ne bucurăm că reuşim să strângem puncte. Suntem şi în semifinalele Cupei şi cred că suntem pe un drum bun. Ne-am mobilizat, a fost o revanţă faţă de meciul tur, în care am pierdut categoric în faţa lor. Ne-am dorit să spălăm acel rezultat pentru că a fost dureros pentru noi. ESte un obiectiv al nostru să reuşim să urcăm încă un loc şi să luăm puncte şi la Cluj”, a spus Cosmin Matei la digisport.ro, după Sepsi – Rapid 2-0.

„A fost o motivaţi extrem de mare înaintea acestui meci, nu am reuşit niciodată să învingem Rapidul. Am jucat de 4-5 ori cu ei şi nu am luat niciodată cele 3 puncte. Ne-am motivat şi anumite declaraţii că locul 6 e al nostru. Normal că ne dorim mai mult, am intrat în playoff cu acea rejucare cu FC U Craiova. Mulţi au zis că vom face prezenţă, dar ne vom pregăti pentru meciul de sâmbătă de la Cluj şi sper să ne întoarcem cu puncte. Era şi cazul să fac un meci bun cu Rapidul, dar astăzi am reuşit. Nu vrem să facem act de prezenţă în playoff„, a spus şi Roland Niczuly.

„I-am simţit bine pe băieţi pentru că au avut o abordare foarte bună, cu presing, cu închidere de spaţii bine. După presiunea pe care a făct-o Tudorie a ieşit primul gol. În general, băieţii au jucat ine cu mingea la picior. Am făcut un meci foarte foarte bun şi îi felicit pe băieţi. Mă bucură că Ştefănescu a dat gol, am vorbit cu el şi i-am zis că o să fie o rotaţie. Mi se pare corect ca Marius a intrat de pe bancă. M-am supărat acolo la un fault,eu sunt o persoană liniştită. Asta se vorbeşte prin presă, nu ne interesează. Nu spun nimic că nu e corect din partea mea ca antrenor. Am fost puţin surprins deacest protest, dar nu e treaba mea asta”, a spus şi antrenorul celor de la Sepsi, Cristiano Bergodi.

Reclamă

Sepsi – Rapid 2-0. Prima victorie a covăsnenilor în faţa rapidiştilor

Începutul meciului de la Sfântu Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe. În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor. Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53. Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 90+3 Săpunaru a ratat un penalty pentru Rapid. În clasament, Rapid are 28 de puncte şi este pe locul 5, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și