Închide meniul

Costel Gâlcă și-a făcut praf jucătorii după 0-0 cu Petrolul: „Am jucat foarte, foarte prost!”. Mesaj despre accidentarea lui Ivan

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 21:35

Reclamă
Costel Gâlcă și-a făcut praf jucătorii după 0-0 cu Petrolul: „Am jucat foarte, foarte prost!. Mesaj despre accidentarea lui Ivan

Costel Gâlcă și-a făcut praf jucătorii după 0-0 cu Petrolul

Costel Gâlcă, în timpul unui meci / Hepta

Costel Gâlcă și-a făcut praf jucătorii după 0-0 cu Petrolul. Antrenorul de la Universitatea Craiova nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Petrolul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. După finalul acestui duel, Gâlcă și-a exprimat nemulțumirile față de jocul elevilor săi.

Costel Gâlcă și-a făcut praf jucătorii după 0-0 cu Petrolul

De asemenea, acesta a vorbit și despre accidentarea lui Andrei Ivan și a dezvăluit ce s-a întâmplat cu jucătorul său.

„Am jucat foarte, foarte, foarte prost. Câțiva jucători au ieșit accidentați. Ivan s-a întins după minge și a simțit ceva, atunci am decis să îl schimbăm. Am demonstrat că nu putem juca la 3 sau 4 zile, așa cum îmi doream. Ne trebuiau 2 echipe să facem asta, una în campionat și una dacă ne calificam în Conference League.

Am fost neputincioși, s-a văzut și în teren, de asta nu am avut niciun șut pe poartă. În a doua repriză am mai făcut schimbări, dar nu am putut marca.

Reclamă
Reclamă 4

Nu introduc un jucător din primul minut până nu îi întreb. Eu îmi asum decizia de a începe cu un 11, dar și ei trebuie să își asume, să spună dacă sunt la 100% sau nu.

Ne trebuie mult timp, să perfecționăm multe lucruri. Din punct de vedere fizic mai avem de lucrat, iar mai apoi lucrăm și la tactică.

Acesta nu este drumul pentru a te lupta la titlu. Trebuie să schimbăm tot.

Reclamă

(n.r. despre Nicușor Bancu) Toți suntem alături de Nicușor Bancu și de familia lui. Păcat că astăzi nu am reușit să îi alinăm din durere.”, a spus Costel Gâlcă, la digisport.ro.

Alex Mitriță, mesaj clar despre plecarea de la Universitatea Craiova după 0-0 cu Petrolul

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora Mitriță este aproape de plecarea de la Universitatea Craiova. Mai mult de atât, s-a vehiculat și faptul că partida cu Petrolul va fi ultima, pentru Mitriță, în Bănie.

După meci, vedeta echipei lui Mihai Rotaru a dat asigurări că va mai rămâne la Universitatea Craiova și a spus că își va decide viitorul atunci când va primi o ofertă concretă.

„Sper că avem și noi o zi două libere după tot ce s-a întâmplat zilele astea. S-a simțit oboseala în teren. Petrolul nu știu dacă a legat câteva pase, au stat mai mult în defensivă. Am încercat să îi deschidem, dar nu s-a putut.

Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta. Nu știu de ce trebuie să fim așa triști, am scos un punct, campioana este foarte lung.

În momentul în care voi avea o ofertă clară, vom discuta. Cu siguranță nu va fi ultimul meci. Deocamdată sunt aici, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Sunt bucuros că sunt aici”, a spus Alex Mitriță, la digisport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 5 aug.

Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR

0:24 5 aug.

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22 5 aug.

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:15 5 aug.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

0:14 5 aug.

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj 6 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!
Citește și