Închide meniul

Cristi Borcea, declaraţie surprinzătoare despre lupta la titlu! O exclude din bătălie pe una din primele clasate

Bogdan Stănescu Publicat: 7 octombrie 2023, 10:03

Reclamă
Cristi Borcea, declaraţie surprinzătoare despre lupta la titlu! O exclude din bătălie pe una din primele clasate

Cristi Borcea, declaraţie surprinzătoare despre lupta la titlu!

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AntenaSport

Cristi Borcea a dat o declaraţie surprinzătoare despre lupta la titlu! Milionarul o exclude pe CFR Cluj din bătălia pentru primul loc, chiar dacă echipa clujeană este pe locul 2 acum în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea consideră că FCSB şi Rapid se vor lupta, în cele din urmă, pentru titlu în acest sezon de Liga 1.

Cristi Borcea, declaraţie surprinzătoare despre lupta la titlu!

După lot, Steaua (n.r. – FCSB). Eu zic că Steaua (n.r.- FCSB) se va bate cu Rapid până la final. 

Eu zic că Șucu, în iarnă… pentru că are mentalitate și nu se va mulțumi cu locul doi sau locul trei, va face cel puțin două transferuri pentru a se bate la campionat, pentru că acum nu are lot peste cel al Stelei (n.r.: al FCSB-ului)”, a declarat Cristi Borcea, citat de sport.ro.

Cristi Borcea a spus, recent, că l-ar păstra la Dinamo pe Ovidiu Burcă până la finalul acestui an şi, dacă situaţia nu se va redresa, l-ar numi pe Mircea Rednic în funcţia de antrenor principal.

Reclamă

Borcea, fost preşedinte executiv la Dinamo, a declarat în repetate rânduri că el nu va mai investi la clubul din Liga 1 şi că, poate, fiul lui Patrick va deveni în viitor acţionar al „câinilor”.

Cristi Borcea, anunţ uriaş despre revenirea la Dinamo: „Buget de 15 milioane de euro!” Pe cine propune în conducerea clubului

Cristi Borcea a făcut un anunţ uriaş despre o revenire la Dinamo. Fostul şef din Ştefan cel Mare a dezvăluit că are prieteni care sunt dispuşi să ofere echipei un buget colosal, de 15 milioane de euro, însă condiţia este ca el să fie din nou în conducere.

Cristi Borcea a fost în conducerea clubului Dinamo în perioada 1995-2012. Acesta a dezvăluit că unerori, îi este dor de perioada petrecută în Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are biroul lângă stadionul din Ştefan cel Mare şi a dezvăluit că este copleşit de emoţii atunci când se gândeşte la perioada petrecută alături de clubul său de suflet.

Omul de afaceri a mai declarat că are mulţi prieteni care sunt gata să investească la Dinamo, însă aceştia îşi doresc ca Borcea să revină alături de echipă.

De asemenea, Borcea este de părere că legenedele clubului alb-roşu, Lupescu, Răducioiu sau Mircea Lucescu, ar putea salva echipa dintr-un moment extrem de delicat.

„Sunt situaţii în care mi-e dor, îmi dau şi lacrimile”

„Când mă uit pe perete, aici unde am biroul, mereu văd stadionul și momentele de bucurie pe care le-am trăit. Sunt situații în care mi-e dor, îmi dau și lacrimile.

Prieteni de-ai mei care sunt dinamoviști, care ar vrea să vină mâine lângă Dinamo, mi-au zis: ‘domnule, dacă te ocupi, buget de 15 milioane, mâine’. Sper că în 3 ani să fim o echipă care să jucăm în cupele europene pe noul stadion.

Eu am zis: ‘Luați, domnule, pe Răducioiu, pe Lupescu, pe Prunea. Dacă n-o să fim mai deștepți cu cinci minute, nea Mircea Lucescu, să-l cooptăm. Dacă nu, îl va coopta Rapidul, sută la sută. Nea Mircea ar trebui să fie la noi”, a declarat Cristi Borcea, conform sursei citate.

Cristi Borcea, sfat pentru conducerea lui Dinamo

Cristi Borcea le-a dat un sfat celor din conducerea lui Dinamo. Fostul patron al trupei din Ștefan cel Mare este de părere că actualii acționari ai clubului roș-alb ar trebui să atragă lângă ei legende ale clubului.

Reclamă

Cristi Borcea a analizat situația lui Dinamo și a ajuns la o concluzie clară. Acesta a declarat că pentru „câini” ar fi ideal dacă în conducerea clubului s-ar afla nume precum Ionuț Lupescu.

„Trebuie să vorbim și de buget. Trebuie să aduci dinamoviștii la stadion, cum am făcut eu. Sunt oameni cu rulaje între 500 de milioane și un miliard.

Credeți că vine cineva dacă dă un telefon Nicolescu sau dacă dă un telefon Lupescu? Sau dacă dau eu un telefon sau dacă dă Badea?

Dacă îl sună Lupescu pe Cohn, eu zic că vine și sponsor, și la meci. Eu am spus pentru binele lor. Eu am spus cum văd”, a declarat Cristi Borcea, pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și