Închide meniul
Video

Cristi Borcea i-a răspuns lui Gigi Becali. Când ar trebui să folosească patronul FCSB celebra „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2023, 23:27

Reclamă

Cristi Borcea a fost dat de gol de Dănuţ Lupu

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / AntenaSport

Cristi Borcea i-a răspuns lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a folosit în ultima vreme celebra declaraţie a lui Cristi Borcea: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul acţionar al lui Dinamo a punctat că naşul lui nu ar trebui să declare acest lucru acum.

Cristi Borcea i-a răspuns lui Gigi Becali

Eu am spus pe bune (n.r: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”). Să spună „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor” când o să ia campionatul. Când iei campionatul, te pregăteşti de Champions League. Joci cu echipe cu care să poţi să ajungi în Champions League.

(n.r.: Vom mai avea vreo echipă în Champions League?) Nu, nici acum, nici în 10 ani”, a declarat Cristi Borcea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristi Borcea are o relaţie foarte bună cu naşul lui, Gigi Becali. Gigi Becali a fost naş de cununie la cea de a doua căsătorie a lui Cristi Borcea, cu Alina Vidican.

Reclamă

Chiar dacă Borcea şi Vidican au divorţat, fostul preşedinte executiv al lui Dinamo a rămas în relaţii foarte bune cu naşul lui, Gigi Becali.

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi cer toţi fanii lui Dinamo când îl văd. Omul de afaceri a anunţat că este asaltat cu propuneri să revină în Ştefan cel Mare. „Leonidas” nu are de gând să se mai întoarcă la echipa cu care a obţinut performanţe notabile între 1995 şi 2012.

Borcea ştie de ce este regretat de suporterii alb-roşiilor, mai ales după ce echipa a ajuns în Liga 2. A ţinut să afirme că nu avea rival pe piaţa transferurilor. Nici naşul Gigi Becali nu putea să îi „sufle” jucătorii care îi plăceau.

Reclamă 4 / 0/3

„Oriunde mă duc, sunt foarte mulţi dinamovişti. Majoritatea, dacă nu toţi îmi cer (n.r. să se întoarcă la Dinamo) pentru că s-au obişnuit cu performanţele pe care le aveam. Eram o echipă de conducere: Badea, eu, Neţoiu, nea Cornel, Buduru, Stoenescu şi cu nea Tică Dănilescu. Am luat Dinamo, când am venit în 1995, era pe locul 14 şi am dus-o în cupele europene.

Din momentul ăla am luat ce jucători am vrut, s-au obţinut cele mai mare performanţe şi cei mai buni jucători din România la Dinamo au jucat. Dinamo a luat pe cine a vrut!”, a mai declarat Cristi Borcea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristi Borcea l-a apărat pe Gigi Becali, în scandalul FCSB – CSA Steaua! Dialog incendiar cu Florin Talpan

Cristi Borcea l-a apărat pe nașul Gigi Becali, în scandalul dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul șef de la Dinamo s-a contrat cu Florin Talpan, în direct.

Cristi Borcea„Eu nu cred că pe parcursul unui campionat se pot schimba regulile. Am fost şi eu în Comitetul Executiv al Federaţiei şi al Ligii. Dacă intră legea în vigoare, va fi supusă Adunării Generale. De la anul va fi. Eu nu cred şi nu văd pârghia legală ca CSA să promoveze în acest an.”

Florin Talpan„Dacă intră legea acum în vigoare, Comitetul Executiv este obligat să respecte legea şi noi avem drept de promovare începând din acest sezon noi Pentru că nu Comitetul Executiv decide când să pună în aplicare o lege!”

Cristi Borcea„Domnule Talpan, aici nu suntem la judecătorie. Nu poate o lege organică să intre peste legile sportive!”

Florin Talpan„Nu vreau să intru în discuţii contradictorii cu dumneavoastră, dar dacă apare legea, noi avem drept de promovare din acest sezon. Cei de la Federaţia Română de Fotbal sunt obligaţi să respecte legea!, a fost dialogul dintre cei doi, conform primasport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și