Închide meniul

Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2023, 12:31

Reclamă
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă

Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani

Cristian Daminuţă şi Nicolae Stanciu, într-un meci din Liga 1 - Facebook Cristian Daminuţă

Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani. Mijlocaşul care a fost în curtea rivalelor Inter şi Milan a postat un mesaj uriaş pe Facebook, prin care a oferit detaliile care au făcut ca o carieră ce putea fi spectaculoasă să se transforme într-una considerată ratată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daminuţă a vorbit despre situaţia în care a ajuns la debutul de la Timişoara, dar şi de timpul petrecut la Dinamo, Inter şi Milan. Gică Hagi a fost singurul care „l-a resuscitat”.

Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani

„Speram să nu ajung niciodată în clipa în care îmi voi anunţa retragerea oficială din cariera de fotbalist. M-am născut talent, dar am murit speranţă”, suna începutul textului postat de Cristian Daminuţă.

„Am avut un potenţial imens, dar n-am realizat nici 30% din ce puteam să fiu, dar timpul a trecut, eu m-am maturizat şi acum îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos şi am 2 copii pe care îi iubesc ca pe ochii din cap! Dumnezeu să vă lumineze mintea şi să vă ofere pace-n suflet!”, a fost concluzia lui Daminuţă.

Reclamă

Din ce face bani Cristian Daminuţă

Fostul jucător de la Inter şi Milan are o afacere cu burgeri în Timişoara. Daminuţă a spus că totul merge ca pe roate. Daminuţă spune că e loc pentru toată lumea în acest domeniu şi că deja scoate foarte mulţi bani.

”Momentan mă ocup de o afacere pe care am deschis-o în Timișoara, cu burgeri. Soția e acasă cu copiii, așteptăm să vină vremea frumoasă, să ne bucurăm și să ne creștem copiii în liniște și pace.

Merge foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu, oricum în ultimii 2 ani, au explodat aceste afaceri în domeniul burgerilor, că s-au deschis foarte multe și este loc pentru toată lumea”, a declarat Cristian Daminuță pentru antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai mare cotă de piaţă avută de Daminuţă a fost de 700.000 de euro. El a trecut prin carieră pe la Poli Timişoara, Inter, Modena, Milan, Dinamo, Tiraspol, Recaş, Baia Mare, Viitorul Constanţa, Ironi HaSharon sau Olimpia Satu Mare. La echipa naţională, Daminuţă a adunat selecţii la nivelul de U17 şi U19.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și