Închide meniul

Cristiano Bergodi s-a enervat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „Care e problema? Băieţii au jucat bine”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2023, 23:52

Reclamă
Cristiano Bergodi s-a enervat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: Care e problema? Băieţii au jucat bine”

Cristiano Bergodi s-a enervat după Sepsi - Universitatea Craiova 1-2

Cristiano Bergodi, nervos / Hepta / Mediafax Foto - Alex Nicodim

Cristiano Bergodi s-a enervat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Antrenorul lui Sepsi a declarat că elevii lui au jucat bine în meciul contra Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Sepsi a pierdut acasă, Cristiano Bergodi nu e supărat pe elevii lui. Ba mai mult, i-a lăudat. Totodată, el a fost foarte iritat de discuţiile care apar în legătură cu Sepsi.

Cristiano Bergodi s-a enervat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Și noi, și ei am avut situații. Am avut șutul lui Matei. În repriza a doua am luat gol, au ajuns după o deviere și au dat gol. Au avut șansa, au dat golul al doilea, apoi s-au retras.Am avut benzile, am avut ocazii la 1-0. La Ștefănescu asta înseamnă ceva. Am dat gol prea târziu. Acum mergem înainte, avem un meci important cu CFR (n.r. în semifinalele Cupei României).

Noi nu jucăm cu presiune. Băieții au jucat bine. Eu sunt nemulțumit doar pentru jocul cu CFR (n.r.: pierdut de Sepsi după ce echipa lui Bergodi a condus).

Ocazii ne facem întotdeauna. Avem un meci important. Am pierdut numai la CFR (n.r. ca joc), în rest am făcut meciuri bune.

Reclamă

Ce lucruri negative despre Sepsi? Am ajuns în play-off, am ajuns în semifinalele Cupei. Chiar dacă nu ajungem în finală, am ajuns în semifinală.

E un sezon bun. Am eliminat Olimpija Ljubljana (n.r. în Conference League). Am intrat în play-off. Care e problema? Am auzit lucruri. Dacă ajungem în finală, bine, dacă nu, am pierdut cu CFR”, declarat Cristiano Bergodi după meci, potrivit digisport.ro.

Eugen Neagoe le-a dat liber elevilor săi după victorie

Eugen Neagoe s-a arătat entuziasmat după victoria cu Sepsi. Antrenorul Universităţii Craiova şi-a felicitat băieţii. Totodată, i-a anunţat pe aceştia că vor avea două zile libere.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a învins în deplasare pe Sepsi, cu 2-1. Timp de 30 de minute, elevii lui Neagoe au evoluat în 10 oameni.

Este o victorie meritată. Vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o. Băieţii au interpretat perfect jocul. În prima repriză le-am zis să nu riscăm foarte mult. În repriza a doua am presat.

Totdeauna am spus că avem jucători valoroşi pe bancă. Cei care intră trebuie să o facă foarte bine. Noi nu avem titulari şi rezerve. Mateiu a avut ceva probleme cu spatele. Când am apelat la el a intrat foarte bine.

Sigur, nu aş fi vrut să primim acel gol, era în final, dar nu aş fi vrut.

Încă o dată îi felicit pe băieţi. Le-am mulţumit şi suporterilor noştri, sunt formidabili. Le-am mulţumit şi suporterilor lui Sepsi. Le-am mulţumit pentru aplauze, nu au uitat perioada frumoasă pe care am trăit-o împreună.

Sigur, sunt mulţumit, îi felicit şi pe ei (n.r.: pe Markovic și Roguljic) pentru că au intrat cu o atitudine foarte bună. Am discutat cu ei, ei sunt cei care au marcat şi etapa trecută. Poate meritau să joace de la început. Atunci când au intrat, s-a văzut. Au făcut diferenţa.

Cred că dacă era mai inspirat Markovic, reuşea să mai dea un gol. Cum face el de obicei, a mai încercat un dribling, e un jucător cu o tehnică deosebită.

Reclamă

Vor avea două zile libere, cu toate că în seara asta vom petrece împreună.

Mâine vom face recuperarea şi vor avea liber. Duminică e botezul fetei lui Andrei Ivan şi vom sărbători împreună.

După cele două zile libere vom pregăti meciul cu FCSB. Este un meci foarte-foarte greu. Nu vreau să pierdem.

Sper ca stadionul să fie plin, 30.000 de oameni. Cu siguranţă vor fi”, a declarat Eugen Neagoe după meci pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și