Închide meniul

Cu cine a venit Cristi Borcea la meciul Dinamo – FC Argeş! Apariţie spectaculoasă în loja de pe Arena Naţională

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 21:34

Cu cine a venit Cristi Borcea la meciul Dinamo – FC Argeş! Apariţie spectaculoasă în loja de pe Arena Naţională

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea este de o frumuseţe uimitoare

Cristi Borcea, intervievat de AntenaSport

  • Cristi Borcea a venit la meci cu doi dintre fiii lui
  • Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo a fost însoţit de Angelo şi Patrick Borcea

Cristi Borcea s-a întors pe stadion, după 11 ani, la un meci al lui Dinamo. Iată cu cine a venit Cristi Borcea la meciul Dinamo – FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a venit alături de doi dintre fiii lui la meci, Angelo şi Patrick.

Cu cine a venit Cristi Borcea la meciul Dinamo – FC Argeş!

Cristi Borcea s-a pozat alături de fiii săi pe Arena Naţională, poza fiind publicată de gsp.ro.

Reclamă

Chiar dacă anunţase că nu va mai veni la partidele lui Dinamo până nu va fi un nou stadion în Ştefan cel Mare, „Leonidas” s-a răzgândit şi a venit la duelul cu o miză uriaşă pentru gruparea alb-roşie. Dinamo încearcă să revină, după un sezon, în Liga 1.

Cristi Borcea şi fiii lui au avut ce să vadă. În minutul 62 scorul era 6-1 pentru „câini” în barajul cu FC Argeş.

Reclamă

Totuşi, Borcea a dezvăluit nu are de gând să se mai investească la echipa cu care a obţinut performanţe notabile între 1995 şi 2012.

Cristi Borcea, alături de Angelo şi Patrick Borcea / gsp.ro
Cristi Borcea, alături de Angelo şi Patrick Borcea / gsp.ro

Cristi Borcea ştie de ce este regretat de fanii „câinilor”

Borcea ştie de ce este regretat de suporterii alb-roşiilor, mai ales după ce echipa a ajuns în Liga 2. A ţinut să afirme că nu avea rival pe piaţa transferurilor. Nici naşul Gigi Becali nu putea să îi „sufle” jucătorii care îi plăceau.

Oriunde mă duc, sunt foarte mulţi dinamovişti. Majoritatea, dacă nu toţi îmi cer (n.r. să se întoarcă la Dinamo) pentru că s-au obişnuit cu performanţele pe care le aveam. Eram o echipă de conducere: Badea, eu, Neţoiu, nea Cornel, Buduru, Stoenescu şi cu nea Tică Dănilescu. Am luat Dinamo, când am venit în 1995, era pe locul 14 şi am dus-o în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Din momentul ăla am luat ce jucători am vrut, s-au obţinut cele mai mare performanţe şi cei mai buni jucători din România la Dinamo au jucat. Dinamo a luat pe cine a vrut!”, a declarat Cristi Borcea, în luna aprilie, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cristi Borcea: „Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul”

Omul de afaceri spune că este dispus să devină un sponsor important pentru clubul roș-alb, în cazul în care fiul său nu va dori să se implice.

„Gigi Becali s-a dus mai mult spre familie şi biserică. Ce spune că poate să se retragă, eu îl cred în stare. Ştiu cel mai bine pentru că sunt printre cei mai apropiaţi oameni de Gigi Becali.

Nu mă interesează nimic din fotbal. Am trecut prin prea multe şi eu sunt un tipicar şi mereu m-am bătut pentru locul 1, să câştig tot timpul. Patrick îmi spune mereu: «Tati, când facem stadionul, vreau să facem!».

Tati, nu există locul doi la Dinamo. M-a învățat nea’ Cornel de când am venit, din 1995. Am fost pe locul 14, nu știu ce m-ați întrebat și am vorbit. M-a tras deoparte și mi-a spus: «Ieși când o să câștigi un campionat. Locul doi la Dinamo nu există!».

Este în Liga 2 și asta este. Trebuie să facă stadionul și atunci va fi altă situație. Patrick o să se implice în momentul în care va fi stadionul gata. Și o să îl ajut. Dar, o să i-l dau pe Tică Dănilescu, pe Buduru, pe nea’ Cornel Dinu și, dacă vrea…

Eu, nu! Eu vreau să vin la lojă, la meciurile importante. Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul. Vreau să vin doar la meciuri.

Reclamă

Când am ieșit în 2011 ne-am bătut pentru campionat. L-am pierdut pe Chiricheș, pe Popa, pe Pîrvulescu, toţi au ajuns la FCSB. Era şi Chipciu. Asta înseamna că nu ne batem la titlu şi am hotărât să mă retrag.

Este cea mai mare perioadă de glorie din istoria lui Dinamo. Am fost echipa deceniului: 2000-2010. Regretele nu sunt numai cu Lazio, cu Urziceniul…”, a declarat Cristi Borcea, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”