Închide meniul

„Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 12:29

Reclamă
„Cu el am avut cea mai proastă relație! Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB!

Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB

Colaj cu Alexandru Bourceanu și Costel Gâlcă / Profimedia și Hepta

Alexandru Bourceanu a făcut o serie de dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Fostul căpitan al roș-albaștrilor a explicat motivul pentru care nu s-a înețeles cu tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mandatul lui Gâlcă de la FCSB, Bourceanu s-a întors de la Trabzonspor, în ula septembrie a anului 2014, sub formă de împrumut. Acesta a fost legitimat la formația roș-albastră la ultimul titlu câștigat de echipa lui Gigi Becali.

Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB

Acum, Bourceanu a dezvăluit faptul că nu s-a înțeles cu antrenorul care, în prezent, o pregătește pe Universitatea Craiova. Acesta a menționat faptul că statutul său de la echipă a fost principalul motiv al neînțelegerii, însă a spus că își regretă deciziile din acea perioadă.

„El vrea ca echipa să construiască, să aibă mingea, iar jucătorilor de la Craiova li se potrivește asta. Gâlcă e un tip corect. Deși eu, personal, am avut o relație proastă cu el. Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii cu care am lucrat.

Asta a ținut foarte mult de ceea ce am făcut eu, e bine pentru mine să-mi recunosc greșelile. Eu nu știu ce nu funcționa cu Gâlcă din perspectiva antrenorului, știu ce nu funcționa din perspectiva mea. Eu fusesem căpitan și mă întorsesem, dar aveam așteptări să fiu tratat la fel, deși nu jucam la fel. Ajungeam de multe ori pe bancă, asta îmi crea disconfort și exista o relație tensionată”, a spus Alexandru Bourceanu, la gsp.ro.

Reclamă

Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”

Costel Gâlcă a spus, după înfrângerea cu CFR Cluj, că echipa are nevoie de mult mai mult în atac pentru a câştiga partide.

Gâlcă îşi propune în continuare să obţină locul 2 cu Universitatea Craiova. Oltenii au fost egalaţi de CFR Cluj şi se află la punct în spatele locului 2, ocupat acum de Farul.â

„Nu le-am pus probleme în prima repriză, am fost prea respectuoși cu ei. În a doua repriză ne-am desfăcut mai mult. Preferam să iau golul dintr-o acțiune a lor mai fluidă.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să facem mai mult, mult mai mult în atac ca să putem să câştigăm un meci. În prima repriză nu am avut nicio ocazie clară de gol.

Rişti mai mult, te desfaci mai mult şi apar automat şi spaţiile.

Ne mai rămân 4 meciuri şi sper să facem meciuri mult mai consistente ca să putem câştiga. Nu mai suntem la mâna noastră, dar facem tot posibilul să terminăm cât mai sus. Încerc să iau deciziile cele mai bune, să bag cei mai în formă jucători. Încercăm să folosim toți jucătorii.

(n.r.: Sunteţi ferm convins că lupta asta pentru primele 2 locuri se duce până în ultima etapă?) Eu sper şi o să fac tot ce depinde de mine să ducem lupta pentru locul 2 până în ultima etapă”, a declarat Costel Gâlcă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și