Închide meniul
Foto

Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1

Publicat: 28 aprilie 2024, 13:11 / Actualizat: 12 mai 2024, 17:14

Reclamă
Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1

Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1

Maria Popescu, în tribuna Arenei Naţionale / Captură DigiSport

Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, imediat după ce FCSB a câştigat matematic în Liga 1. Maria Popescu a stat în tribuna oficială a Arenei Naţională, la derby-ul din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 22 de ani, Maria Popescu a stat lângă tatăl ei. A avut-o lânga ea şi pe soţia lui Gică Hagi, Marilena Hagi. Fiica „Baciului” a suferit după fluierul final, care a declanşat sărbătoarea pe cel mai mare stadion al ţării.

Cum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu

Camerele TV au surprins-o pe Maria Popescu chiar în momentul în care arbitrul Marian Barbu a pus capăt partidei. Fiica fostului căpitan al Barcelonei a rămas „stană de piatră”. Dezamăgirea Mariei a fost mai mult decât vizibilă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fratele Mariei Popescu a fost trimis pe teren de Gică Hagi în minutul 67, în locul lui Grameni. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a fost titular într-un singur meci după revenirea la Farul. A jucat în această ediţie de campionat, în total, 101 minute.

Farul lui Hagi a suferit a doua înfrângere în play-off. Are un singur punct avans faţă de Universitatea Craiova şi CFR Cluj, echipe care o pot depăşi în această etapă.

Reclamă

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale

Deşi ar putea avea tot ce îşi doreşte, fiica lui Gică Popescu nu a primit foarte mulţi bani din partea tatălui său. Maria Popescu nu a primit mulţi bani de buzunar din partea tatălui său şi nici o maşină luxoasă. Popescu e de părere că fiica sa trebuie să muncească pentru a avea o maşină scumpă.

Maria Popescu, care este de o frumuseţe uimitoare, conduce o maşină de 10.000 de euro. Chiar tatăl său i-a cumpărat-o.

Maria să fie fericită că are o mașină nouă. Este prima mașină pe care o conduce după ce a luat permisul. Eu, când am început, am început cu 1300 (n.r. Dacia 1300). După care m-am dus la 1310, 1400… După care m-am dus afară, la Eindhoven, am făcut bani și mi-am cumpărat prima mea mașină.

Reclamă 4 / 0/3

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două businessuri, unul împreună cu mine și i-am promis că dintr-unul dintre businessuri, dacă iese bine, o să-și schimbe mașina.

Dar trebuie să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu că… prima mașină nu poate să conducă o astfel de mașină. Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină (n.r. o mașină scumpă) atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a spus Gică Popescu la digi24.ro.

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Şi-a continuat studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și