Închide meniul

Cum a reacţionat Gică Hagi când a auzit că Marius Şumudică vrea să se retragă: „Familia mă înţelege! Se cam uită şi nevasta mea numai la meciuri”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2023, 16:42

Cum a reacţionat Gică Hagi când a auzit că Marius Şumudică vrea să se retragă: „Familia mă înţelege! Se cam uită şi nevasta mea numai la meciuri

Gică Hagi nu are de gând să se retragă

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

  • Marius Şumudică vrea să se retragă din fotbal
  • Cum a reacţionat Gică Hagi

Gică Hagi a avut prima reacţie după ce a auzit că Marius Şumudică vrea să se retragă din antrenorat. Tehnicianul liderului din Liga 1, Farul, nu crede că „Şumi” va putea sta departe de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan”, a fost anuţul făcut de Şumudică. „Regele” Hagi anunţă că el are parte de toată susţinerea din partea familiei. Chiar şi soţia lui, Marilena Hagi, a început să urmărească meciurile.

Ce a spus Gică Hagi când a auzit că Marius Şumudică vrea să se retragă

Atât timp cât fac ce îmi place, nu am nicio problemă. Îmi place fotbalul, iubesc fotbalul, voi rămâne lângă fotbal. Familia mă înţelege. Se cam uită şi nevasta mea numai la meciuri, suferă, aşa că nu e problemă.

Băiatul joacă, fata se mai uită şi ea din când în când… chiar dacă are treaba ei şi ambiţia ei în altă zonă. Dar suntem acolo, împreună, toţi. Cumnatul meu e şi el la fotbal, e preşedinte, a jucat fotbal. Socrii la fel, toată lumea. La noi se aspiră foarte mult fotbal în familie.

Nu cred (n.r. retragerea lui Şumudică)… cred că e un moment. Nici nu vreau să comentez, el ştie mai bine. Ştiu că el e dedicat fotbalului atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor. L-a iubit. A lucrat pentru fobal şi va lucra în continuare„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

Gică Hagi trece printr-un moment extraordinar cu Farul. Constănţenii au trei victorii la rând în Liga 1 şi s-au distanţat la cinci puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj. Hagi a mai fost campion în România cu Viitorul, în 20017.

Marius Șumudică a făcut un anunț șoc

Marius Șumudică a surprins pe toată lumea şi a anunțat că, în cel mai scurt timp, îşi doreşte să renunțe la fotbal, dorind să se dedice vieții de familie.

În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas”, a anunțat Marius Șumudică, printr-o postare pe rețelele sociale.

De-a lungul carierei de antrenor principal, Marius Șumudică a pregătit 20 de echipe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor și Al-Raed.

Pe parte de trofee, Șumudică a cucerit două titluri de campion, alături de Astra Giurgiu și CFR Cluj (a fost demis după șapte etape, în care a obținut punctaj maxim), dar și o Supercupă a României, fiind la „cârma” Astrei Giurgiu.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 17 apr., 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 16:38
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi