Închide meniul
Foto

Cum a ajuns să arate Florin Costea, la 38 de ani. Apariție surprinzătoare a fostului atacant care „rupea” porțile în Liga 1

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 23:15

Reclamă
Cum a ajuns să arate Florin Costea, la 38 de ani. Apariție surprinzătoare a fostului atacant care „rupea” porțile în Liga 1

Cum a ajuns să arate Florin Costea

Florin Costea / Profimedia

Cum a ajuns să arate Florin Costea, la 38 de ani. Atacantul trecut pe la Craiova și FCSB a suferit o trasformare considerabilă, față de perioada în care activa în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, Florin Costea nu s-a retras din fotbal. Acesta activează la o echipă din diviziile inferioare, ARO Câmpulung.

Cum a ajuns să arate Florin Costea

Florin Costea a fost surprins în tribune, la partida dintre FCU Craiova și CFR Cluj, care reprezintă un duel din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1. Fostul atacant al oltenilor a stat la lojă, alături de Adrian Mititelu.

Acesta a albit considerabil față de perioada în care impresiona pe toată lumea, cu evoluțiile sale din Liga 1. (VEZI IMAGINI CU FLORIN COSTEA ÎN GALERIA FOTO).

Florin Costea a ajuns la Craiova în anul 2005. A stat în Bănie timp de 6 ani, timp în care a adunat 48 de goluri și a oferit 13 pase decisive în 121 de partide. A plecat apoi la FCSB, în august 2011, din postura de jucător liber de contract. Totuși, acesta a fost lăsat „pe liber” de Gigi Becali după doar un sezon.

Reclamă

La echipa latifundiarului din Pipera a adunat 28 de meciuri, în care a marcat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă. În cariera sa a mai jucat pentru: Râmnicu Vâlcea, Turnu-Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula, Zakho SC, Șirineasa, Atletic Bradu, Viitorul Dăești și ARO Câmpulung.

Florin Costea a ales care este „adevărata” Craiova. A vorbit și despre „războiul” CSA Steaua – FCSB

Florin Costea nu s-a ferit de cuvinte şi a ales care este „adevărata” Craiova. Fostul atacant al echipei lui Adrian Mititelu a comparat situaţia echipelor din Bănie cu „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua.

Fostul internaţional român a avut o reacţie directă în momentul în care a fost pus să aleagă între Universitatea Craiova şi FCU Craiova. Nu a mers pe mâna echipei lui Mihai Rotaru şi este convins că trupa lui Mititelu e continuatoarea „Ştiinţei”.

Reclamă 4 / 0/3

Golgheter al Ligii 1 în sezonul 2008-2009, Costea îi dă dreptate şi lui Gigi Becali în lupta cu echipa Armatei.

”Pentru mine FCU este Știința adevărată este continuatoarea vechii echipe, am jucat acolo, eu știu că am jucat la adevărata echipă Universitatea, dar respect ce cred alții.

Eu nu am nimic cu echipa lui Mihai Rotaru, pur și simplu spun ce gândesc. Aceeași situație este și la FCSB, eu consider că am jucat la Steaua, în acel sezon, asta cred eu”, a declarat Florin Costea pentru iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și