Închide meniul

Cum arată clasamentul în play-off, după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. Oltenii au revenit incredibil şi pun presiune pe FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2024, 23:00

Cum arată clasamentul în play-off, după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. Oltenii au revenit incredibil şi pun presiune pe FCSB

OFICIAL! Alexandru Mitriţă nu va juca cu FCSB

Alex Mitriţă, după ce a marcat în poarta Rapidului / Captură Digi Sport

Iată cum arată clasamentul în play-off, după Universitatea Craiova – Rapid, scor 2-1, din etapa a 2-a. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au condus pe tabelă şi au avut şi superioritate numerică, dar au plecat învinşi din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Mitriţă a avut o evoluţie de zile mari împotriva giuleştenilor. În minutul 59, starul oltenilor i-a oferit o pasă ferfectă lui Baiaram, care a marcat golul de 1-1. Şapte minute mai târziu, Mitriţă i-a dus în avantaj pe alb-albaştri. A înscris din penalty-ul scos de Andrei Ivan.

Cum arată clasamentul în play-off, după Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Mitriţă a ajuns la 13 goluri şi 11 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. A ajutat-o pe Universitatea Craiova să pună presiune pe FCSB în lupta pentru titlu.

Trupa lui Petev s-a apropiat la patru puncte de liderul FCSB, care urmează să joace împotriva campioanei en-titre Farul. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Clasamentul actualizat din play-off:

Reclamă

1. FCSB – 35 de puncte
2. Universitatea Craiova – 31 de puncte
3. CFR Cluj – 28 de puncte
4. Rapid – 28 de puncte
5. Farul – 25 de puncte
6. Sepsi – 23 de puncte

CFR Cluj şi Rapid rămân fără victorie în play-off, după primele două etape. În schimb, Universitatea Craiova a obţinut 6 puncte. Pentru alb-albaştri urmează confruntarea cu FCSB.

FCSB este singura echipă din play-off care nu a beneficiat de rotunjire. Prin urmare, în caz de egalitate de puncte la finalul sezonului, devine campioana României după o pauză de 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram

Imagini fabuloase cu Alex Mitriţă au fost surprinse pe stadionul Ion Oblemenco, după ce i-a oferit un assist genial lui Baiaram în Universitatea Craiova – Rapid. Oltenii au restabilit egalitatea în minutul 59 al partidei de pe Ion Oblemenco cu Rapid. Ştefan Baiaram a înscris, după o pasă genială a lui Alex Mitriţă.

Jucătorii Craiovei au sărbătorit reuşita, după car e au mers repede la marginea terenului pentru a se hidrata. Alex Mitriţă, căpitanul echipei lui Ivaylo Petev, nu a ratat ocazia de a ţine un scurt „discurs motivator”.

Imediat după ce a pasat decisiv la golul lui Ştefan Baiaram, Alex Mitriţă a strigat la colegii săi „vă omor”, în încercarea de a-i motiva, după ce au restabilit egalitatea.

Universitatea Craiova era deja în inforioritate numerică atunci când a egalat, după ce Houri a văzut al doilea cartonaş galben. „Încurajarea” lui Mitriţă a funcţionat, deoarece Universitatea Craiova a obţinut o lovitură de la 11 metri prin Andrei Ivan câteva minute mai târziu.

Din minutul 66, chiar Alex Mitriţă, căpitanul formaţiei din Bănie, l-a învins pe Aioani, iar Universitatea Craiova a preluat conducerea, în 10 oameni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și