Închide meniul

„Cum bat câmpii?” Gică Hagi, discurs manifest după cele 3 goluri anulate la VAR: „De ce n-a închis ochii? De ce o întoarceţi?”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 23:17

Reclamă
„Cum bat câmpii? Gică Hagi, discurs manifest după cele 3 goluri anulate la VAR: „De ce n-a închis ochii? De ce o întoarceţi?

Atac violent la Gică Hagi, după transferul lui Drăguşin la Tottenham

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

„Cum bat câmpii?” Gică Hagi, discurs manifest după cele 3 goluri anulate la VAR. „Regele” a fost foarte nervos după partida cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul Constanța și Rapid s-a încheiat cu scorul de 0-0. Partida din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1, ultima din acest an, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Cum bat câmpii?” Gică Hagi, discurs manifest după cele 3 goluri anulate la VAR. Declarațiile „Regelui”

După meciul cu Rapid, Gică Hagi s-a arătat foarte nemulțumit de arbitrajul partidei, care a anulat 3 reușite ale campioanei. Totodată, „Regele” a vorbit și despre ce va urma la Farul, în pauza competițională din această iarnă, dar și despre Adrian Mazilu, jucător care a disputat ultima partidă în tricoul „marinarilor”, înainte de a pleca la Brighton, în Premier League.

„Un meci frumos, așa a fost mereu între noi și ei. Fiecare a vrut să câștige, meritam totuși să luăm cele 3 puncte. Asta este, ăsta este fotbalul. Am marcat de 3 ori. Conducerea mi-a spus că nu s-a dat nicio imaginie la televizor cu golul al 2-lea, la reluări mă refer. Noi credem că a fost gol. Nu s-a dat nicio reluare! Acum nici o lună, Farul a luat gol după ce noi am avut fault. Nu s-a dat faultul. L-am întrebat pe arbitru de ce nu a fost fault și am primit cartonaș roșu. Toți foștii mei colegi m-au criticat pentru asta.

Foşti colegi de-ai mei mă criticau… că ce vede Hagi, ce zice Hagi, cum să întorci faza înapoi?! Acum de ce o întoarceţi? Cu Steaua (n.r. FCSB) s-a întors, acum s-a întors! De ce s-a întors? Păi vedeţi, şi după să faceţi aşa la televizor? Ce bate câmpii Hagi? Cum bat câmpii când e normal… dacă e fault, întorci faza. Şi punct! Azi de ce n-a închis ochii cum a făcut atunci?

Reclamă

S-a muncit bine în acest an. Farul a făcut un an bun. Toată lumea merită felicitări. Dar mergem înainte, sărbători fericite tuturor, trebuie să ne odihnim înainte de a munci din nou. Noi am învins, nu a fost offside, nu s-a dat golul! Degeaba mai venim așa. În partea cealaltă s-a câștigat, s-au luat cele 3 puncte, s-a vorbit, la noi nu. Nu pot să mai comentez, eu am luat roșu când am făcut-o. M-am dus la arbitru la acel meci să îl întreb, cu bun simț, de ce nu a întors faza. Mi-a dat roșu. Asta e.

Mazilu abia ce a făcut 18 ani. Anul trecut am avut 14 jucători tineri. Jucam cu 5 în teren când am ieșit campioni. El are mult talent, rar se găsește un jucător ca el. Dar nu mereu dăm randamentul pe care și-l doresc cei de la televizor. Poți avea o zi mai proastă sau să dai de un fundaș care este foarte bun. Am avut cu el o discuție, sper să aibă succes.

Urmează liniște la Farul, pace. Să ne bucurăm de sărbători. Trebuie să muncim. Să vedem ce trebuie antrenat și ce trebuie făcut mai bine. Probabil că vor fi și plecări și veniri”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul de adio al lui Adrian Mazilu pentru Gică Hagi. Mesajul transmis de tânărul jucător

După meciul cu Rapid, Adrian Mazilu s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a reușit să își ajute echipa, la ultimul meci pentru Farul Constanța. De asemenea, acesta i-a mulțumit lui Gică Hagi pentru oportunitățile pe care i le-a dat și a menționat faptul că această mutare nu s-ar fi realizat fără ajutorul „Regelui”.

„Puteam să aducem victoria. Nu s-au pus golurile, dar puteam scoate mai mult din acest meci. Mi-aș fi dorit să înscriu, am reușit să marchez, dar a fost anulat, asta este. Aș fi vrut să îmi ajut echipa.

Aș vrea să îi mulțumesc lui mister, pentru acest an. A fost un an extraordinar pentru mine, fără dumnealui nu aș fi putut. O să fie o provocare, un alt stil de fotbal. Sper să mă acomodez cât mai repede. Am primit un sfat de la domnul Hagi, dar nu pot vorbi despre asta, îl păstrez pentru mine”, a spus, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și