Închide meniul

Cum se distrează jucătorii FCSB-ului în cantonament: „Ne strângem toți într-o cameră!”. Dezvăluiri savuroase din Antalya

Cosmin Cioboată Publicat: 12 ianuarie 2023, 11:48

Reclamă
Cum se distrează jucătorii FCSB-ului în cantonament: „Ne strângem toți într-o cameră!. Dezvăluiri savuroase din Antalya

FCSB

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci / Hepta

Darius Olaru a dezvăluit cum se distrează jucătorii FCSB-ului în cantonament. Roș-albaștrii trag tare la antrenamentele din Antalya, dar nu uită să și râdă în timpul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru spune că atmosfera de la echipă este excelentă, sub comanda lui Mihai Pintilii, cel care continuă să antreneze vicecampioana României chiar dacă nu deține licență PRO.

Cum se distrează jucătorii FCSB-ului în cantonament: „Ne strângem toți într-o cameră!”

Darius Olaru a dat din casă și a dezvăluit cum se relaxează împreună cu coechipierii săi, în cantonamentul din Turcia.

Jucătorii FCSB-ului sunt complet fascinați de jocul de cărți Mafia, bazat pe presupuneri și dezbateri. Olaru spune că Valentin Crețu, fundașul de 34 de ani de la FCSB, este cel mai priceput la jocul respectiv, reușind să-și inducă în eroare colegii cu fiecare ocazie.

„Ne jucăm foarte mult, ne strângem într-o cameră și avem un joc, Mafia. Ne jucăm toți. Crețu e cel mai mare mafiot, tot timpul ne minte (râde)”, a spus Darius Olaru, aflat în cantonamentul din Turcia.

Reclamă

Darius Olaru se bucură din plin de atmosfera de la FCSB și are mare încredere în șansele la titlu.

„Ne simțim bine, este o atmosferă bună, încercăm să o păstrăm așa și sper ca, odată cu reluarea campionatului, prin rezultate să continuăm cu aceeași atmosferă.

(N.r. – despre titlu) Să sperăm, am recuperat destul de multe puncte și sperăm ca la finalul sezonului să fim noi pe primul loc”, a mai spus Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va juca primul meci oficial al anului pe 22 ianuarie, pe terenul lui FC Hermannstadt. Roș-albaștrii au încheiat 2022 pe locul 3 în Liga 1, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său

Darius Olaru a rupt tăcerea, după ce Ioan Becali a vorbit despre transferul său. Mijlocașul de 24 de ani de la FCSB spune că nu știe nimic despre interesul altor cluburi și se concentrează doar pe obiectivele formației roș-albastre.

În cursul zilei de miercuri, Ioan Becali a dezvăluit că Olaru se află în vizorul mai multor echipe, iar ideal ar fi ca Gigi Becali să accepte o ofertă încă din această iarnă.

„Olaru e un nume de care se vorbește. Mare ar fi bucuria mea să se transforme într-o realizare chiar acum, în ianuarie. Ar fi ideal să se transfere acum, pentru că anii trec, el se duce spre 25 de ani”, a spus Ioan Becali, ieri, pentru digisport.ro.

Aflat în cantonamentul FCSB-ului, din Antalya, Darius Olaru a vorbit despre posibilitatea să plece de la vicecampioana României. Cel mai bine cotat jucător din Liga 1 nu bagă în seamă zvonurile despre transferul său și rămâne focusat pe munca depusă la clubul lui Gigi Becali.

„(N.r. – Despre transferul său) Nu știu, nu știu nimic, știu doar că peste vreo 10-11 zile avem meci cu Hermannstadt și nu mă gândesc. (N.r. – Despre următorul jucător transferat de la FCSB) Nu știu cine va fi, cred că suntem foarte mulți jucători buni, cu calitate, și sper ca mai mulți să facem pasul în străinătate”, a spus Darius Olaru.

Olaru s-a arătat extrem de onorat de faptul că a devenit cel mai valoros jucător din Liga 1. Mijlocașul FCSB-ului este cotat la 5,3 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

„Înseamnă foarte mult pentru mine, nu mă așteptam, nu sunt neapărat un jucător de atac, un atacant, dar contează foarte mult și sper să nu mă opresc aici”, a mai declarat mijlocașul FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și