Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu, anunț bombă! A recunoscut că îl vrea pe Gabi Tamaș la CFR Cluj: „N-ar fi rău!”

Alexandru Ivan Publicat: 31 august 2022, 21:52

Reclamă
Dan Petrescu, anunț bombă! A recunoscut că îl vrea pe Gabi Tamaș la CFR Cluj: „N-ar fi rău!

Dan Petrescu a făcut un anunţ bombă. Îl vrea pe Gabi Tamaş la CFR Cluj

Dan Petrescu îl vrea pe Gabi Tamaş la CFR Cluj / Colaj Hepta

Dan Petrescu a anunțat că vrea să-l transfere pe Gabi Tamaș la CFR Cluj. „Bursucul” îl așteaptă pe veteranul de 38 de ani în Gruia, după ce acesta a declarat că vrea să plece de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul CFR Cluj – Voluntari 4-0, Dan Petrescu a spus că ardelenii vor transfera 100% un nou fundaș central în acest final de mercato. Întrebat dacă Gabi Tamaș este o opțiune pe CFR, „Bursucul” a oferit un răspuns sugestiv.

Dan Petrescu îl așteaptă pe Gabi Tamaș la CFR Cluj

„Un fundaș central 100% vine, e obligatoriu. Tamaș n-ar fi rău, ne gândim și la el. Nu-mi dau seama dacă avem lotul pregătit pentru ambele competiții (n.r. – Conference League și campionat). Sper ca jucătorii să vină fresh și să mergem încrezători la primul meci în Conference League. Obiectivul este să o luăm meci cu meci, nu știu dacă să ne axăm doar pe Europa. Nu e bine să pierdem în puncte în campionat„, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Gabi Tamaș a ajuns la Petrolul în această vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Voluntari.

Gabi Tamaș vrea să plece de la Petrolul

Gabi Tamaș și-a anunțat plecarea de la Petrolul Ploiești. Veteranul a făcut dezvăluirea după victoria cu Chindia, scor 3-2, după care a plecat din timpul interviului.

Reclamă

Tamaș a fost întrebat dacă se gândește la play-off cu Petrolul, însă fundașul a oferit un răspuns care a șocat pe toată lumea. Veteranul de 38 de ani vrea să plece de la formația de pe Ilie Oană.

Când am venit am zis că avem un lot bun, avem și noi ambiițile noastre, ambițiile mele. Dacă vom juca ca azi, cu aceeași dorință, vom aduna puncte. Ce s-a întâmplat la 2-0? Au dat două goluri și au egalat. Am dat 3-2, mulțumim, punctele sunt la noi! (n.r. – te gândești la play-off cu Petrolul?) Nu, mă gândesc la plecarea de la Petrolul!„, a spus Gabi Tamaș, după meci, conform digisport.ro.

Petrolul se confruntă cu probleme financiare. Antrenorul Nicolae Constantin a anunțat că nemulțumirile lui Tamaș sunt legate de problemele cu banii.

Reclamă 4 / 0/3

„Aş putea să îl înţeleg, cred că e vorba de problemele financiare. Sper să se rezolve, ar fi o pierdere uriaşă. La noi s-au mai ţinut promisiuni, aşteptăm săptămâna asta să se rezolve ce ni s-a promis”, a spus și Nicolae Constantin.

CFR Cluj – FC Voluntari 4-0

CFR Cluj a făcut instrucție cu FC Voluntari și a reușit cea mai convingătoare victorie din acest sezon.

Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 32, prin Claudiu Petrila. Jucătorul de 21 de ani a executat fabulos o lovitură liberă de la 25 de metri și a trimis balonul direct în plasa porții lui Mihai Popa.

În minutele de prelungiri ale primei reprize, Aliji a fost eliminat cu roşu direct pentru o lovitură aplicată lui Deac.

A fost doar 1-0 la pauză, dar CFR Cluj s-a dezlănțuit după pauză. S-a făcut 2-0 în minutul 53, după ce Jefte Betancor a trimis o bombă din afara careului care i-a dat degetele peste cap lui Popa.

A marcat și Hammershoy-Mistrati, în minutul 80, cu un șut care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă. Cu câteva minute în urmă, fotbalistul danez ratase incredibil cu poarta goală.

Yeboah a închis tabela în minutul 88, cu șut în plasa laterală, după un carambol în careul celor de la Voluntari.

Reclamă

În urma acestui succes, echipa lui Dan Petrescu a urcat pe locul 4 în clasament, cu 12 puncte. FC Voluntari a rămas pe poziția a 12-a, cu opt puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și